AK PARTİLİ AKKAL: İKİNCİ TURDA İNANCIMIZ TAMDIR

SİYASET 16.05.2023 - 13:41, Güncelleme: 16.05.2023 - 13:41
 

AK PARTİLİ AKKAL: İKİNCİ TURDA İNANCIMIZ TAMDIR

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçim sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’nın başarısına vurgu yapan AK Partili Akkal, “Cumhurbaşkanımız ikinci turda milletimizin güvenini bu kez daha yüksek bir oranda kazanacağından ve yeniden görevine devam edeceğine inancımız tamdır.” diye konuştu.
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 14 Mayıs’taki yapılan seçim sonrası bir dönemde daha Meclis’te olmaya hak kazandı. Vatandaşlara teşekkür eden AK Partili Akkal, Manisa için çalışmaya devam edeceğini söyledi. “BÜYÜK BİR BAŞARI VE ZAFERDİR” AK Partili Akkal, "4 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci boyunca milletimize 21 yıllık hizmetlerimizi ve yapacaklarımızı anlattık. Karşımızdaki belirsiz muhalefetin kimlerle kol kola girdiğini amaçlarını da vatandaşlarımızla paylaştık. Manisa’mızın her bir köşesindeki vatandaşımıza temas etme gayretimizi sürdürdük. Milletimiz cumhur ittifakının gücünü meclise yansıtmış olması büyük bir başarı ve zaferdir. Milletimizin iradesine ve şaşmaz terazisine dün olduğu gibi bugün ve yarın da saygı duymak tüm siyasi partilerin önceliği olmalıdır. Korsan açıklamalarla kamuoyunu yönlendiren zihniyetin yenilgiyi hazmetme süreci elbette zorlu ve sancılı olacaktır. Kurdukları kirli pazarlıkların millet nezdinde bir hiç olduğunu anlamaları ve bunun izlerini silmeleri de zaman alacaktır." dedi. “CUMHURBAŞKANIMIZ 3 MİLYONA YAKIN OYLA ÖNDE” AK Partili Akkal, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan milletin iradesine her zaman saygı duyulacağını bir kez daha yinelemiş, mecliste Cumhur İttifakı’nın ezici üstünlüğüne vurgu yapmış ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de açık ara önde olduğumuzu ifade etmiştir. Zira Cumhurbaşkanımız en yakın rakibine 3 milyona yakın oyla öndedir. Yüksek Seçim Kurulu seçimin ikinci tura kaldığını ilan etmiş ve 28 Mayıs’ta yeniden milletimizin hakemliğine ihtiyaç duyulduğu netleşmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalsa da son sözü söyleyen her zaman asil milletimizin kendisi olacaktır. Cumhurbaşkanımız ikinci turda milletimizin güvenini bu kez daha yüksek bir oranda kazanacağından ve yeniden görevine devam edeceğine inancımız tamdır. Umarız ki muhalefet, millete rağmen siyaset yapılamayacağını hassasiyetleri görmezden gelerek milletin sinir uçlarıyla oynamanın bedelinin de büyük hezimet olduğunu bir kez daha görmüştür." diye konuştu. AKKAL’DAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR AK Partili Akkal, "Bizim önceliğimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ile milletimizin huzur içinde birlik ve beraberliğini güçlendirerek geleceğine yürümesidir. Tercihini bizden yana kullanarak yeniden mecliste temsil görevi veren Manisa’mızın kıymetli vatandaşlarına teşekkür ederim. Tercihini farklı yönde kullanan vatandaşlarımıza da demokrasi şölenine verdikleri katkı ve milli iradenin sandığa yansımasına verdikleri önem için ayrı teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde Manisa’mız için en ön safta koşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.Belgin Koçak
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçim sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’nın başarısına vurgu yapan AK Partili Akkal, “Cumhurbaşkanımız ikinci turda milletimizin güvenini bu kez daha yüksek bir oranda kazanacağından ve yeniden görevine devam edeceğine inancımız tamdır.” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, 14 Mayıs’taki yapılan seçim sonrası bir dönemde daha Meclis’te olmaya hak kazandı. Vatandaşlara teşekkür eden AK Partili Akkal, Manisa için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

“BÜYÜK BİR BAŞARI VE ZAFERDİR”

AK Partili Akkal, "4 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim süreci boyunca milletimize 21 yıllık hizmetlerimizi ve yapacaklarımızı anlattık. Karşımızdaki belirsiz muhalefetin kimlerle kol kola girdiğini amaçlarını da vatandaşlarımızla paylaştık. Manisa’mızın her bir köşesindeki vatandaşımıza temas etme gayretimizi sürdürdük. Milletimiz cumhur ittifakının gücünü meclise yansıtmış olması büyük bir başarı ve zaferdir. Milletimizin iradesine ve şaşmaz terazisine dün olduğu gibi bugün ve yarın da saygı duymak tüm siyasi partilerin önceliği olmalıdır. Korsan açıklamalarla kamuoyunu yönlendiren zihniyetin yenilgiyi hazmetme süreci elbette zorlu ve sancılı olacaktır. Kurdukları kirli pazarlıkların millet nezdinde bir hiç olduğunu anlamaları ve bunun izlerini silmeleri de zaman alacaktır." dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ 3 MİLYONA YAKIN OYLA ÖNDE”

AK Partili Akkal, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan milletin iradesine her zaman saygı duyulacağını bir kez daha yinelemiş, mecliste Cumhur İttifakı’nın ezici üstünlüğüne vurgu yapmış ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de açık ara önde olduğumuzu ifade etmiştir. Zira Cumhurbaşkanımız en yakın rakibine 3 milyona yakın oyla öndedir. Yüksek Seçim Kurulu seçimin ikinci tura kaldığını ilan etmiş ve 28 Mayıs’ta yeniden milletimizin hakemliğine ihtiyaç duyulduğu netleşmiştir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kalsa da son sözü söyleyen her zaman asil milletimizin kendisi olacaktır. Cumhurbaşkanımız ikinci turda milletimizin güvenini bu kez daha yüksek bir oranda kazanacağından ve yeniden görevine devam edeceğine inancımız tamdır. Umarız ki muhalefet, millete rağmen siyaset yapılamayacağını hassasiyetleri görmezden gelerek milletin sinir uçlarıyla oynamanın bedelinin de büyük hezimet olduğunu bir kez daha görmüştür." diye konuştu.

AKKAL’DAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

AK Partili Akkal, "Bizim önceliğimiz vatanımızın bölünmez bütünlüğü ile milletimizin huzur içinde birlik ve beraberliğini güçlendirerek geleceğine yürümesidir. Tercihini bizden yana kullanarak yeniden mecliste temsil görevi veren Manisa’mızın kıymetli vatandaşlarına teşekkür ederim. Tercihini farklı yönde kullanan vatandaşlarımıza da demokrasi şölenine verdikleri katkı ve milli iradenin sandığa yansımasına verdikleri önem için ayrı teşekkür ederim. Önümüzdeki dönemde Manisa’mız için en ön safta koşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.