AK PARTİLİ AKKAL, OYUNU AİLESİYLE BİRLİKTE KULLANDI

SİYASET 28.05.2023 - 12:19, Güncelleme: 28.05.2023 - 12:19
 

AK PARTİLİ AKKAL, OYUNU AİLESİYLE BİRLİKTE KULLANDI

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, ailesi ile birlikte Muradiye Atatürk Ortaokulu’nda cumhurbaşkanlığı ikinci turu için oyunu kullandı.
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, oy verme işlemi sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. "VATANDAŞLARIMIZI OY VERMEYE DAVET EDİYORUM" AK Partili Akkal, "Ülkemizin geleceğini belirleyecek olan bu seçimin Manisalı hemşerilerim ve vatandaşlarımız adına hayırlı olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu tarihi sürecin sorumluluğunu yerine getirmeye, oy vermeye davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu milletimizle el ele, omuz omuza inşa edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu tarihi sürecin sorumluluğunu yerine getirmeye, oy vermeye davet ediyorum." dedi. Musa Akar  
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, ailesi ile birlikte Muradiye Atatürk Ortaokulu’nda cumhurbaşkanlığı ikinci turu için oyunu kullandı.

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, oy verme işlemi sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"VATANDAŞLARIMIZI OY VERMEYE DAVET EDİYORUM"

AK Partili Akkal, "Ülkemizin geleceğini belirleyecek olan bu seçimin Manisalı hemşerilerim ve vatandaşlarımız adına hayırlı olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı bu tarihi sürecin sorumluluğunu yerine getirmeye, oy vermeye davet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonunu milletimizle el ele, omuz omuza inşa edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu tarihi sürecin sorumluluğunu yerine getirmeye, oy vermeye davet ediyorum." dedi. Musa Akar

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.