AK PARTİLİ KURT'TAN HAL ESNAFINA ZİYARET

SİYASET 22.03.2024 - 10:46, Güncelleme: 22.03.2024 - 10:46
 

AK PARTİLİ KURT'TAN HAL ESNAFINA ZİYARET

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Manisa Toptan Meyve ve Sebze halini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Hal esnafının çiçeklerle karşıladığı Kurt, dükkanları gezerek esnafları selamlayıp, bilgi aldı ve taleplerini dinledi.
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Manisa Sebze Meyve Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Ömer Akagündüz’ü ziyaret ederek hal esnafının sorunlarını görüşerek çözüm sözü verdi. KURT, SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, burada yaptığı açıklamada, Hal esnafını sadece seçim ziyareti için değil, sorunları ve talepleri dinleyerek 1 Nisan sonrasında bu sorunları çözmek için çalışmaya başlayacaklarını söyledi. "MANİSA'MIZ BÜYÜK BİR TARIM ŞEHRİ" Manisa'nın tarihi ve kültürel dokusuyla birlikte tarımda da öne çıkarmayı hedeflediklerini belirten Kurt; "Manisa'mız tarihi ve kültürel dokusu kadar aynı zaman da büyük bir tarım şehri. Bereketli Gediz Ovası'nın verimli topraklarında yetişen sebze ve meyveler sofralarımıza ve dünyanın birçok noktasına ulaşıyor. Bu yüzden tarım bu şehir için ekstra bir öneme sahip. Bizler de bu yüzden "Tarım Kent ve Sosyo Kent" projelerimizi hazırladık. Bu projelerimiz ile inşallah Manisa'da adından daha çok söz ettirecek." dedi. ÖZYİĞİT VE ERTEN DE ZİYARETE KATILDI Yavuz Kurt'a ziyaretlerin, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Erten, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Emre Şener, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı. Musa Akar
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Manisa Toptan Meyve ve Sebze halini ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Hal esnafının çiçeklerle karşıladığı Kurt, dükkanları gezerek esnafları selamlayıp, bilgi aldı ve taleplerini dinledi.

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Manisa Sebze Meyve Komisyoncular ve Tüccarlar Derneği Başkanı Ömer Akagündüz’ü ziyaret ederek hal esnafının sorunlarını görüşerek çözüm sözü verdi.

KURT, SORUNLARI VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, burada yaptığı açıklamada, Hal esnafını sadece seçim ziyareti için değil, sorunları ve talepleri dinleyerek 1 Nisan sonrasında bu sorunları çözmek için çalışmaya başlayacaklarını söyledi.

"MANİSA'MIZ BÜYÜK BİR TARIM ŞEHRİ"

Manisa'nın tarihi ve kültürel dokusuyla birlikte tarımda da öne çıkarmayı hedeflediklerini belirten Kurt; "Manisa'mız tarihi ve kültürel dokusu kadar aynı zaman da büyük bir tarım şehri. Bereketli Gediz Ovası'nın verimli topraklarında yetişen sebze ve meyveler sofralarımıza ve dünyanın birçok noktasına ulaşıyor. Bu yüzden tarım bu şehir için ekstra bir öneme sahip. Bizler de bu yüzden "Tarım Kent ve Sosyo Kent" projelerimizi hazırladık. Bu projelerimiz ile inşallah Manisa'da adından daha çok söz ettirecek." dedi.

ÖZYİĞİT VE ERTEN DE ZİYARETE KATILDI

Yavuz Kurt'a ziyaretlerin, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ali Özyiğit, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Erten, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Emre Şener, Belediye Meclis Üyeleri ve Partililer katıldı. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.