AK PARTİLİ TAMER AKKAL’DAN SARIGÖL ÇIKARMASI

MANİSA GÜNDEMİ 17.04.2023 - 13:23, Güncelleme: 17.04.2023 - 13:23
 

AK PARTİLİ TAMER AKKAL’DAN SARIGÖL ÇIKARMASI

AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, seçim çalışmaları dolayısıyla Sarıgöl'e gitti. AK Partili Akkal; AK Parti Sarıgöl İlçe Teşkilatını, Çanakçı, Çimentepe ve Aşağı Koçaklar mahallelerini ziyaret etti. Gençlerle Halı Saha Turnuvasında buluşan Akkal, "14 Mayıs’tan sonra da gençlerimiz için yeni hedeflere doğru adımlarla yürümeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.
AK Parti Manisa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tamer Akkal seçim startını verdi. Manisa'nın ilçelerini ziyaret etmeye başlayan Akkal, Sarıgöl'e gitti. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Akkal'a Sarıgöl'de yoğun destek verildi. AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETİ AK Parti Sarıgöl İlçe Teşkilatını ziyaret eden Akkal, "Hemşerilerimizle bir araya gelmek üzere Sarıgöl ilçemizdeyiz. Ziyaretimize ilçe başkanlığımızda teşkilat üyelerimizle seçim çalışmalarımız hakkında istişare ederek başladık." açıklamasında bulundu. "YAPARSA AK PARTİ YAPAR" Çanakçı Mahallesi'nden vatandaşlarla buluşan Akkal, "Çanakçı mahalle muhtarımız Engin Can ve kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, taleplerini dinledik. #TürkiyeYüzyılı’na “Yaparsa #AKParti Yapar” inancıyla, birlikte yürüyoruz. İl Başkan Yardımcılarımız Özkan Satılmış ve Mesut Aksu, Sarıgöl İlçe Başkanımız Nihat Demirci, İlçe Kadın Kolları Bşk. Merve Çiftçi, İlçe Gençlik Kolları Bşk. Cavit Batuk ile İsmail Amcamızı ve Munise Teyzemizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık." ifadesinde bulundu. "HEMŞERİLERİMİZLE HASRET GİDERDİK" Çanakaçı Mahallesi sonrası, Çimentepe Mahallesi'ne giden Akkal, "Çimentepe mahallemizde hemşerilerimizle bir araya gelerek hasret giderdik, hemşerilerimizin sorularını yanıtladık. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle #TürkiyeYüzılı'nı birlikte inşa edeceğiz. Çimentepe Mahalle Muhtarımız Kubilay Tanrıöver'e ve güzel evlatlarımıza nazik karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim." diye konuştu. “DOĞRU ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Halı Saha Turnuvasında gençlerle buluşan Akkal keyifli anlar yaşadı. Gençlerin önemine vurgu yapan Akkal, "Gençlerimizle iftar sonrası halı saha turnuvasında buluştuk. Gençliğimizin enerjisi hem seçim sahasında hem de halı sahalarda. 14 Mayıs’tan sonra da gençlerimiz için yeni hedeflere doğru adımlarla yürümeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. “HEDEFLERİMİZE ULAŞMAMIZA AZ KALDI” Aşağı Koçaklar Mahallesi'ni de ziyaret eden Akkal, Sarıgöl'deki gününü tamamladı. Akkal, "Aşağı Koçaklar Mahallemizde tamamladık. Hemşerilerimizin sorularını cevapladık, taleplerini ilgili makamlara iletmek üzere notlarımızı aldık. Vatandaşlarımızın desteği, teşkilatlarımızın çalışmalarıyla hedeflerimize ulaşmamıza az kaldı." dedi. Belgin Koçak
AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, seçim çalışmaları dolayısıyla Sarıgöl'e gitti. AK Partili Akkal; AK Parti Sarıgöl İlçe Teşkilatını, Çanakçı, Çimentepe ve Aşağı Koçaklar mahallelerini ziyaret etti. Gençlerle Halı Saha Turnuvasında buluşan Akkal, "14 Mayıs’tan sonra da gençlerimiz için yeni hedeflere doğru adımlarla yürümeye devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tamer Akkal seçim startını verdi. Manisa'nın ilçelerini ziyaret etmeye başlayan Akkal, Sarıgöl'e gitti. Vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Akkal'a Sarıgöl'de yoğun destek verildi.

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ZİYARETİ

AK Parti Sarıgöl İlçe Teşkilatını ziyaret eden Akkal, "Hemşerilerimizle bir araya gelmek üzere Sarıgöl ilçemizdeyiz. Ziyaretimize ilçe başkanlığımızda teşkilat üyelerimizle seçim çalışmalarımız hakkında istişare ederek başladık." açıklamasında bulundu.

"YAPARSA AK PARTİ YAPAR"

Çanakçı Mahallesi'nden vatandaşlarla buluşan Akkal, "Çanakçı mahalle muhtarımız Engin Can ve kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, taleplerini dinledik. #TürkiyeYüzyılı’na “Yaparsa #AKParti Yapar” inancıyla, birlikte yürüyoruz. İl Başkan Yardımcılarımız Özkan Satılmış ve Mesut Aksu, Sarıgöl İlçe Başkanımız Nihat Demirci, İlçe Kadın Kolları Bşk. Merve Çiftçi, İlçe Gençlik Kolları Bşk. Cavit Batuk ile İsmail Amcamızı ve Munise Teyzemizi ziyaret ederek hayır dualarını aldık." ifadesinde bulundu.

"HEMŞERİLERİMİZLE HASRET GİDERDİK"

Çanakaçı Mahallesi sonrası, Çimentepe Mahallesi'ne giden Akkal, "Çimentepe mahallemizde hemşerilerimizle bir araya gelerek hasret giderdik, hemşerilerimizin sorularını yanıtladık. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle #TürkiyeYüzılı'nı birlikte inşa edeceğiz. Çimentepe Mahalle Muhtarımız Kubilay Tanrıöver'e ve güzel evlatlarımıza nazik karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim." diye konuştu.

“DOĞRU ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Halı Saha Turnuvasında gençlerle buluşan Akkal keyifli anlar yaşadı. Gençlerin önemine vurgu yapan Akkal, "Gençlerimizle iftar sonrası halı saha turnuvasında buluştuk. Gençliğimizin enerjisi hem seçim sahasında hem de halı sahalarda. 14 Mayıs’tan sonra da gençlerimiz için yeni hedeflere doğru adımlarla yürümeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

“HEDEFLERİMİZE ULAŞMAMIZA AZ KALDI”

Aşağı Koçaklar Mahallesi'ni de ziyaret eden Akkal, Sarıgöl'deki gününü tamamladı. Akkal, "Aşağı Koçaklar Mahallemizde tamamladık. Hemşerilerimizin sorularını cevapladık, taleplerini ilgili makamlara iletmek üzere notlarımızı aldık. Vatandaşlarımızın desteği, teşkilatlarımızın çalışmalarıyla hedeflerimize ulaşmamıza az kaldı." dedi. Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.