AK PARTİLİ YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN ‘LGBT’ ÇIKIŞI

SİYASET 05.09.2023 - 16:31, Güncelleme: 05.09.2023 - 16:31
 

AK PARTİLİ YENİŞEHİRLİOĞLU'NDAN ‘LGBT’ ÇIKIŞI

Bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, LGBT propagandasının yasaklanması konusunda gayretli çalışmaların yapılması gerektiğine vurguladı. LGBT’nin özendirilmemesi gerektiğini dile getiren Yenişehirlioğlu, “Bunun normal olduğunu konuşmaya başladığımız andan itibaren kendi neslinizi kaybetmeye başlıyorsunuz” dedi.
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, özel bir televizyon kanalında yayınlanan programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. “YASAKLANMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM” Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, LGBT propagandasının yasaklanması amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de yapılacak Büyük Aile Buluşması'na vatandaşları davet etti.  Yenişehirlioğlu, "LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dünyada örnekleri var. Rusya'da var, Macaristan'da var pek çok ülkede var. Çünkü kendi nesillerine, kendi evlatlarına bu küresel organizasyonun nasıl musallat olduğunu gördüler. Bu tehlikenin farkına vardılar ve önlemler almaya başladılar." dedi. “GAYRETLİ ÇALIŞMALARIN YAPILMASI GEREKİR” Meclis'in yeni döneminde ilk gündeme gelecek konulardan birinin ailenin korunmasına yönelik yasal düzenlemenin olduğuna dikkat çeken Yenişehirlioğlu, "LGBT propagandasının yasaklanması konusunda gayretli çalışmaların yapılması gerekir. Özendirilmemeli. Çünkü bunun normal olduğunu konuşmaya başladığımız andan itibaren kendi neslinizi kaybetmeye başlıyorsunuz. Daha bilinci oluşmadan çocukları bir araç olarak kullanıyorsanız orada tehlike çanları başlıyor demektir. Bunun karşısında ciddi bir duruş sergilememiz gerekiyor. Onların bizlere yaptığı mahalle baskısını, kendi milli hassasiyetlerimizi ve ailenin önemine dair bu gayretli çalışmayı yüksek sesle seslendirmemiz gerekiyor. Ne kadar ses çıkarırsak o kadar faydalıdır. Korkarak, gizlenerek bu hadiselere bir fayda sağlayacağını düşünenlerden değilim. " ifadelerini kullandı. BELGİN KOÇAK
Bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, LGBT propagandasının yasaklanması konusunda gayretli çalışmaların yapılması gerektiğine vurguladı. LGBT’nin özendirilmemesi gerektiğini dile getiren Yenişehirlioğlu, “Bunun normal olduğunu konuşmaya başladığımız andan itibaren kendi neslinizi kaybetmeye başlıyorsunuz” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, özel bir televizyon kanalında yayınlanan programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

“YASAKLANMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”

Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu, LGBT propagandasının yasaklanması amacıyla 17 Eylül'de Saraçhane'de yapılac ak Büyük Aile Buluşması'na vatandaşları davet etti.  Yenişehirlioğlu, " LGBT propagandasının yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dünyada örnekleri var. Rusya'da var, Macaristan'da var pek çok ülkede var. Çünkü kendi nesillerine, kendi evlatlarına bu küresel organizasyonun nasıl musallat olduğunu gördüler. Bu tehlikenin farkına vardılar ve önlemler almaya başladılar." dedi.

“GAYRETLİ ÇALIŞMALARIN YAPILMASI GEREKİR”

Meclis'in yeni döneminde ilk gündeme gelecek konulardan birinin ailenin korunmasına yönelik yasal düzenlemenin olduğuna dikkat çeken Yenişehirlioğlu, " LGBT propagandasının yasaklanması konusunda gayretli çalışmaların yapılması gerekir. Özendirilmemeli. Çünkü bunun normal olduğunu konuşmaya başladığımız andan itibaren kendi neslinizi kaybetmeye başlıyorsunuz. Daha bilinci oluşmadan çocukları bir araç olar ak kullanıyorsanız orada tehlike çanları başlıyor demektir. Bunun karşısında ciddi bir duruş sergilememiz gerekiyor. Onların bizlere yaptığı mahalle baskısını, kendi milli hassasiyetlerimizi ve ailenin önemine dair bu gayretli çalışmayı yüksek sesle seslendirmemiz gerekiyor. Ne kadar ses çıkarırs ak o kadar faydalıdır. Korkarak, gizlenerek bu hadiselere bir fayda sağlayacağını düşünenlerden değilim. " ifadelerini kullandı. BELGİN KOÇAK

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.