AK PARTİ'NİN MANİSA'DAKİ BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI

SİYASET 02.02.2024 - 11:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 13:56
 

AK PARTİ'NİN MANİSA'DAKİ BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI

AK Parti, Manisa’da adaylarını düzenlediği tanıtım toplantısı ile açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, 11 ilçenin belediye başkan adayını sahneye davet ederek adaylıklarını duyurdu. ETV'den canlı olarak yayınlanan tanıtım toplantısına hem siyasiler hem Manisalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı ortağı AK Parti, Manisa’daki 11 ilçe adayını tanıttı. Buna göre Cumhur İttifakı’nın aday listesi kesinlik kazandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti'nin Manisa'daki belediye başkan adaylarını açıkladı. TANITIM TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM Aday tanıtım toplatısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MKYK ve Manisa Milletvekili  Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Teşilat Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal' da yer aldı. Ayrıca MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay'da önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu katıldı.  İŞTE 11 İLÇENİN ADAY LİSTESİ Ahmetli: Ahmet Alhan Akhisar: Ömer İşçi  Demirci: Erkan Kara Gölmarmara: Kamil Öz Gördes: Muhammet Akyol Kırkağaç: Fevzi Ok Köprübaşı: Regaip Topuz Saruhanlı: Ekrem Cıllı Soma: Egemen Bülent Türkmen Şehzadeler: Yavuz Kurt Yunusemre: Mehmet Çerçi MHP'NİN ADAYLARI BELLİ OLMUŞTU Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin de (MHP) 6 ilçedeki belediye başkan adayları belli olmuştu. İşte MHP'nin Manisa'daki adayları  Alaşehir: Necdet Türk Kula: Hüseyin Tosun Salihli: Zeki Kayda Sarıgöl: Necati Selçuk Selendi: Nurullah Savaş Turgutlu: Yunus Oğan 
AK Parti, Manisa’da adaylarını düzenlediği tanıtım toplantısı ile açıkladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, 11 ilçenin belediye başkan adayını sahneye davet ederek adaylıklarını duyurdu. ETV'den canlı olarak yayınlanan tanıtım toplantısına hem siyasiler hem Manisalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı ortağı AK Parti, Manisa’daki 11 ilçe adayını tanıttı. Buna göre Cumhur İttifakı’nın aday listesi kesinlik kazandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti'nin Manisa'daki belediye başkan adaylarını açıkladı.

TANITIM TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

Aday tanıtım toplatısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MKYK ve Manisa Milletvekili  Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Teşilat Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal' da yer aldı. Ayrıca MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay'da önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu katıldı. 

İŞTE 11 İLÇENİN ADAY LİSTESİ

  • Ahmetli: Ahmet Alhan
  • Akhisar: Ömer İşçi 
  • Demirci: Erkan Kara
  • Gölmarmara: Kamil Öz
  • Gördes: Muhammet Akyol
  • Kırkağaç: Fevzi Ok
  • Köprübaşı: Regaip Topuz
  • Saruhanlı: Ekrem Cıllı
  • Soma: Egemen Bülent Türkmen
  • Şehzadeler: Yavuz Kurt
  • Yunusemre: Mehmet Çerçi

MHP'NİN ADAYLARI BELLİ OLMUŞTU

Cumhur İttifakı'nın diğer ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisi'nin de (MHP) 6 ilçedeki belediye başkan adayları belli olmuştu. İşte MHP'nin Manisa'daki adayları 

  • Alaşehir: Necdet Türk
  • Kula: Hüseyin Tosun
  • Salihli: Zeki Kayda
  • Sarıgöl: Necati Selçuk
  • Selendi: Nurullah Savaş
  • Turgutlu: Yunus Oğan 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.