AKAR'IN YAVERİ'NDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2016 - 10:47, Güncelleme: 20.07.2016 - 10:47
 

AKAR'IN YAVERİ'NDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yaveri ve darbe girişiminde bulunan Piyade Yarbay Levent Türkkan, savcılığa verdiği ifade sırasında Fetullah Gülen'in cemaatine küçük yaşlardan beri üye olduğunu itiraf etti.
Darbe planlamasını bir gün önce öğrendiklerini ve Hulusi Akar'ın da darbe girişimini redetmesinin darbenin başarısızlığa uğramasına sebeb olduğunu belirten yaver Türkkan çarpıcı ifadeler verdi ; SUBAY OLMAYI HAYAL EDİYORDUM Hulusi Akar'ın Yaveri ifadelerinde "Ben fakir bir ailenin çocuğuyum. Babam çok fakir bir çiftçiydi. Tarlamız, bağımız bahçemiz yoktu. Fethullah Gülen Cemaati ile ilk defa ortaokul döneminde tanıştım. İyi ve geleceği parlak bir öğrenciydim. Okulda matematikten 9 almışlığım yoktur. Ortaokulda cemaatin abileriyle tanışmıştım. 5 yaşından beri Subay olmayı hayal ediyordum. Bu idealim cemaatin ekmeğine tuz biber oldu. 1989 Işıklar Askeri Lisesi'nin sınavlarına girdim. Sınavı kendi bilgilerimle kazanacağımdan emindim. Cemaatteki abilerim de emindi. Fakat yine de bana sınav olmadan önceki gece yarısı getirip soruları verdiler. Soruları Serdar Abi getirmişti. Bursa merkezde bir cemaat evinde soruları bana vermişlerdi" dedi. KÜÇÜK YAŞLARDAN BERİ CEMAAT ÜYESİYİM  Paralel Yapı üyesiyim. Fetullah Gülen cemaatindenim. 1989'da Işıklar Askeri Lisesi sınavlarına girdim. Sınavdan önceki gece soruları getirip verdiler. Ve liseyi kazandım. Genelkurmay'da emir subaylığı görevine getirildikten sonra cemaat adına verilen görevleri yerine getirmeye başladım.' şeklinde ifadelerde bulundu.   
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yaveri ve darbe girişiminde bulunan Piyade Yarbay Levent Türkkan, savcılığa verdiği ifade sırasında Fetullah Gülen'in cemaatine küçük yaşlardan beri üye olduğunu itiraf etti.

Darbe planlamasını bir gün önce öğrendiklerini ve Hulusi Akar'ın da darbe girişimini redetmesinin darbenin başarısızlığa uğramasına sebeb olduğunu belirten yaver Türkkan çarpıcı ifadeler verdi ;

SUBAY OLMAYI HAYAL EDİYORDUM

Hulusi Akar'ın Yaveri ifadelerinde "Ben fakir bir ailenin çocuğuyum. Babam çok fakir bir çiftçiydi. Tarlamız, bağımız bahçemiz yoktu. Fethullah Gülen Cemaati ile ilk defa ortaokul döneminde tanıştım. İyi ve geleceği parlak bir öğrenciydim. Okulda matematikten 9 almışlığım yoktur. Ortaokulda cemaatin abileriyle tanışmıştım. 5 yaşından beri Subay olmayı hayal ediyordum. Bu idealim cemaatin ekmeğine tuz biber oldu. 1989 Işıklar Askeri Lisesi'nin sınavlarına girdim. Sınavı kendi bilgilerimle kazanacağımdan emindim. Cemaatteki abilerim de emindi. Fakat yine de bana sınav olmadan önceki gece yarısı getirip soruları verdiler. Soruları Serdar Abi getirmişti. Bursa merkezde bir cemaat evinde soruları bana vermişlerdi" dedi.

KÜÇÜK YAŞLARDAN BERİ CEMAAT ÜYESİYİM 

Paralel Yapı üyesiyim. Fetullah Gülen cemaatindenim. 1989'da Işıklar Askeri Lisesi sınavlarına girdim. Sınavdan önceki gece soruları getirip verdiler. Ve liseyi kazandım. Genelkurmay'da emir subaylığı görevine getirildikten sonra cemaat adına verilen görevleri yerine getirmeye başladım.' şeklinde ifadelerde bulundu. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.