Akçadağ’da silahlı kavga: 1 yaralı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2024 - 15:27, Güncelleme: 15.02.2024 - 14:01
 

Akçadağ’da silahlı kavga: 1 yaralı

Akçadağ’da silahlı kavga: 1 yaralı
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.P. isimli şahsın silahla açılan ateş sonucu yaralanmış olarak Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.Yaralı M.P.’yi hastaneye kaldıran H.A. olduğu belirlenirken olayın zanlısının yakalanması için ise çalışma başlatıldı.
Akçadağ’da silahlı kavga: 1 yaralı
Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.P. isimli şahsın silahla açılan ateş sonucu yaralanmış olarak Akçadağ Şehit Gökhan Aslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Yaralı M.P.’yi hastaneye kaldıran H.A. olduğu belirlenirken olayın zanlısının yakalanması için ise çalışma başlatıldı.

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.