AKHİSAR BELEDİYESİ POPÜLER MÜZİK KOROSU HAYRAN BIRAKTI

MANİSA GÜNDEMİ 22.12.2023 - 11:49, Güncelleme: 22.12.2023 - 11:49
 

AKHİSAR BELEDİYESİ POPÜLER MÜZİK KOROSU HAYRAN BIRAKTI

Akhisar Belediyesi Popüler Müzik Korosu, 90’lı yılların birbirinden güzel, unutulmaz şarkılarını seslendirdiği konserde Akhisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Coşkulu geçen konserde tüm emek verenlere ve katılımcılara teşekkür eden Başkan Dutlulu, “Akhisar’ımızı Türkiye’nin parmakla gösterilen bir ilçesi yapmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Akhisar Belediyesi’nin kültür ve sanat çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Popüler Müzik Korosu, üçüncü koro konserini Akhisar Belediyesi Park İçi Sinema Salonunda düzenledi. Akhisar Belediyesi Popüler Müzik Korosu Müzik Öğretmeni Şef Gamze Abaka Okur’un yönettiği “90’lar Türkçe Pop” şarkılarının yer aldığı konsere Akhisarlı müzikseverler büyük ilgi gösterdi. KONSERE YOĞUN İLGİ Hınca hınç dolu olan salondaki  “90’lar Türkçe Pop” konserine Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı ve Ekrem Kayserili, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve çok sayıda vatandaş katıldı. BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR Konserde birbirinden güzel eserler tüm salonun katılımıyla seslendirildi. Konserin son bölümünde Akhisar Belediyesi çocuk korosu da sahneye çıkarak şarkılara eşlik etti. Konserin son şarkısında sahneye davet edilen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve eşi Özge Ekmen Dutlulu da koro ekibi ile bir şarkı seslendirdi. Sonrasında bir açıklama yapan Başkan Dutlulu, coşkulu geçen konserde tüm emek verenlere ve katılımcılara teşekkür etti. “AKHİSAR, KÜLTÜR VE SANATTA ALTIN ÇAĞLARINI YAŞIYOR” Başkan Dutlulu konuşmasını şöyle sürdürdü ; “Akhisar, kültür ve sanatta altın çağlarını yaşamaya devam ediyor. Belediye bünyemize kazandırdığımız birçok korodan birisi olan Akhisar Belediyesi Popüler Müzik Korosu, dün akşam sahneledikleri 90’lar Konseri ile bizlere harika ve çok keyifli anlar yaşattı. Müzik dolu bu gecede emeği geçen, başta hocamız Gamze Abaka Okur’a, gençlerimize, çocuklarımıza ve koro üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Akhisar’ımızı Türkiye’nin parmakla gösterilen bir ilçesi yapmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Akhisar Belediyesi Popüler Müzik Korosu, 90’lı yılların birbirinden güzel, unutulmaz şarkılarını seslendirdiği konserde Akhisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Coşkulu geçen konserde tüm emek verenlere ve katılımcılara teşekkür eden Başkan Dutlulu, “Akhisar’ımızı Türkiye’nin parmakla gösterilen bir ilçesi yapmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Akhisar Belediyesi’nin kültür ve sanat çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Popüler Müzik Korosu, üçüncü koro konserini Akhisar Belediyesi Park İçi Sinema Salonunda düzenledi. Akhisar Belediyesi Popüler Müzik Korosu Müzik Öğretmeni Şef Gamze Abaka Okur’un yönettiği “90’lar Türkçe Pop” şarkılarının yer aldığı konsere Akhisarlı müzikseverler büyük ilgi gösterdi.

KONSERE YOĞUN İLGİ

Hınca hınç dolu olan salondaki  “90’lar Türkçe Pop” konserine Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınazlı ve Ekrem Kayserili, CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR

Konserde birbirinden güzel eserler tüm salonun katılımıyla seslendirildi. Konserin son bölümünde Akhisar Belediyesi çocuk korosu da sahneye çıkarak şarkılara eşlik etti. Konserin son şarkısında sahneye davet edilen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve eşi Özge Ekmen Dutlulu da koro ekibi ile bir şarkı seslendirdi. Sonrasında bir açıklama yapan Başkan Dutlulu, coşkulu geçen konserde tüm emek verenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

“AKHİSAR, KÜLTÜR VE SANATTA ALTIN ÇAĞLARINI YAŞIYOR”

Başkan Dutlulu konuşmasını şöyle sürdürdü ; “Akhisar, kültür ve sanatta altın çağlarını yaşamaya devam ediyor. Belediye bünyemize kazandırdığımız birçok korodan birisi olan Akhisar Belediyesi Popüler Müzik Korosu, dün akşam sahneledikleri 90’lar Konseri ile bizlere harika ve çok keyifli anlar yaşattı. Müzik dolu bu gecede emeği geçen, başta hocamız Gamze Abaka Okur’a, gençlerimize, çocuklarımıza ve koro üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Akhisar’ımızı Türkiye’nin parmakla gösterilen bir ilçesi yapmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.