AKHİSAR CHP KADIN KOLLARINDA NÖBET DEĞİŞİKLİĞİ

SİYASET 28.11.2023 - 16:35, Güncelleme: 28.11.2023 - 16:35
 

AKHİSAR CHP KADIN KOLLARINDA NÖBET DEĞİŞİKLİĞİ

Fatma Celebci'nin istifası sonrasında, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanlığı'na emekli öğretmen Emine Güven atandı. Atama kararı sonrası basına açıklamalarda bulunan Başkan Güven, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu süreci tamamlayacağımıza ve Akhisar belediyesini yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.
Akhisar Belediyesi’nden emekli olan Kültür Müdürü Nadir Güven’in eşi, emekli öğretmen yeni başkan Emine Güven ve ekibi, gelecek belediye seçimlerine kadar süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçireceklerini belirtti. Başkan Güven, Akhisar Belediyesi'ni kazanacaklarına emin olduğunu belirtti. “HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN” Yeni Akhisar CHP Kadın Kolları Başkanı Güven basına yaptığı açıklamada, "21 Kasım Çarşamba günü Akhisar CHP kadın kolları olarak atamamız yapıldı. Ekip olarak bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu süreci tamamlayacağımıza ve Akhisar belediyesini yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun" dediği aktarıldı. İŞTE GÖREV DAĞILIMI Yeni yönetim kurulunda; Başkan olarak Emine Güven, Sekreter ve Medya Sorumlusu olarak Yıldız Polat, Sayman olarak Meray Mollaibrahimoğlu, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Muzaffer Gök görev alıyor. Bunun yanı sıra, Muzaffer Gök'ün Yardımcı Üyeleri Makbule Ayvaz ve Zeynep Uğurlu; Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Sevinç Poyraz, Hukuk İşlerinden Sorumlu olarak yine Meray Mollaibrahimoğlu; Sivil Toplum Örgüt ve İlişkilerden Sorumlu olarak Hatice Halis, Seyran Ürenbay; Kültür ve Sosyal Etkinliklerden Sorumlu olarak Emine Tosun, Rahime Müge Özdemir görevlendirildi. Hüseyin Güntaç Fömlu
Fatma Celebci'nin istifası sonrasında, CHP Akhisar Kadın Kolları Başkanlığı'na emekli öğretmen Emine Güven atandı. Atama kararı sonrası basına açıklamalarda bulunan Başkan Güven, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu süreci tamamlayacağımıza ve Akhisar belediyesini yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

Akhisar Belediyesi’nden emekli olan Kültür Müdürü Nadir Güven’in eşi, emekli öğretmen yeni başkan Emine Güven ve ekibi, gelecek belediye seçimlerine kadar süreci birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçireceklerini belirtti. Başkan Güven, Akhisar Belediyesi'ni kazanacaklarına emin olduğunu belirtti.

“HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Yeni Akhisar CHP Kadın Kolları Başkanı Güven basına yaptığı açıklamada, "21 Kasım Çarşamba günü Akhisar CHP kadın kolları olarak atamamız yapıldı. Ekip olarak bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bu süreci tamamlayacağımıza ve Akhisar belediyesini yeniden kazanacağımıza yürekten inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun" dediği aktarıldı.

İŞTE GÖREV DAĞILIMI

Yeni yönetim kurulunda; Başkan olarak Emine Güven, Sekreter ve Medya Sorumlusu olarak Yıldız Polat, Sayman olarak Meray Mollaibrahimoğlu, Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Muzaffer Gök görev alıyor. Bunun yanı sıra, Muzaffer Gök'ün Yardımcı Üyeleri Makbule Ayvaz ve Zeynep Uğurlu; Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Sevinç Poyraz, Hukuk İşlerinden Sorumlu olarak yine Meray Mollaibrahimoğlu; Sivil Toplum Örgüt ve İlişkilerden Sorumlu olarak Hatice Halis, Seyran Ürenbay; Kültür ve Sosyal Etkinliklerden Sorumlu olarak Emine Tosun, Rahime Müge Özdemir görevlendirildi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.