AKUT’UN KAHRAMANLARI VALİ ÜNLÜ İLE BULUŞTU

MANİSA 24.05.2024 - 17:43, Güncelleme: 24.05.2024 - 17:43
 

AKUT’UN KAHRAMANLARI VALİ ÜNLÜ İLE BULUŞTU

Manisa’da sivil toplum kuruluşu yöneticilerini ziyaret etmeye devam eden Manisa Valisi Enver Ünlü, AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekibini makamında ağırladı. AKUT’un faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ünlü, Derneği Manisa yerleşkesini ziyaret edeceğini söyledi.
AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekip Lideri Kürşat Utku Satıoğlu ve yöneticilerini kabul eden Vali Ünlü, AKUT’un Manisa’da yaptığı operasyon ve yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladığını ifade etti. ZİYARET TEŞEKKÜRÜ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda AKUT Arama Kurtarma Derneği İpli Kurtarma Birimi tarafından yüksek bir binadan indirilen dev Türk bayrağı çalışmasıyla Manisa’da AKUT’la tanışan Vali Ünlü, ekip üyelerine bulundukları nezaket ziyareti için teşekkür etti. DEPREMLERDE AKTİF ROL OYNADI Ülke genelinde 30 ekibi ve kurulma çalışmaları devam eden yeni ekipleriyle Türkiye’nin ilk arama kurtarma derneği olan AKUT Arama Kurtarma Derneği, 1999 Marmara depreminde verdiği mücadele ile hafızalardaki yerini korurken, 11 ili etkileyen ve resmi rakamlara göre 62 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde de etkin bir rol oynamıştı. VALİ ÜNLÜ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI Kahramanmaraş depremlerinde bölgeye ulaşan ilk arama kurtarma ekiplerinden biri olduklarını söyleyen AKUT Manisa Ekip Lideri Kürşat Utku Satıoğlu, arama ve kurtarma faaliyetlerinde eğitimli insan gücüne ihtiyaç duyulduğunu ve afet durumları için AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin her an hazır olan eğitimli bir ekibe sahip olduğunu belirterek, Manisa özelinde yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Enver Ünlü’ye bilgi verdi.  Tüm ekip üyelerine başarı dileklerinde bulunan Ünlü, en kısa sürede AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa yerleşkesini ziyaret edeceğini söyledi.  Haber Merkezi
Manisa’da sivil toplum kuruluşu yöneticilerini ziyaret etmeye devam eden Manisa Valisi Enver Ünlü, AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekibini makamında ağırladı. AKUT’un faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ünlü, Derneği Manisa yerleşkesini ziyaret edeceğini söyledi.

AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa Ekip Lideri Kürşat Utku Satıoğlu ve yöneticilerini kabul eden Vali Ünlü, AKUT’un Manisa’da yaptığı operasyon ve yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladığını ifade etti.

ZİYARET TEŞEKKÜRÜ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda AKUT Arama Kurtarma Derneği İpli Kurtarma Birimi tarafından yüksek bir binadan indirilen dev Türk bayrağı çalışmasıyla Manisa’da AKUT’la tanışan Vali Ünlü, ekip üyelerine bulundukları nezaket ziyareti için teşekkür etti.

DEPREMLERDE AKTİF ROL OYNADI

Ülke genelinde 30 ekibi ve kurulma çalışmaları devam eden yeni ekipleriyle Türkiye’nin ilk arama kurtarma derneği olan AKUT Arama Kurtarma Derneği, 1999 Marmara depreminde verdiği mücadele ile hafızalardaki yerini korurken, 11 ili etkileyen ve resmi rakamlara göre 62 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde de etkin bir rol oynamıştı.

VALİ ÜNLÜ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Kahramanmaraş depremlerinde bölgeye ulaşan ilk arama kurtarma ekiplerinden biri olduklarını söyleyen AKUT Manisa Ekip Lideri Kürşat Utku Satıoğlu, arama ve kurtarma faaliyetlerinde eğitimli insan gücüne ihtiyaç duyulduğunu ve afet durumları için AKUT Arama Kurtarma Derneği’nin her an hazır olan eğitimli bir ekibe sahip olduğunu belirterek, Manisa özelinde yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Enver Ünlü’ye bilgi verdi.  Tüm ekip üyelerine başarı dileklerinde bulunan Ünlü, en kısa sürede AKUT Arama Kurtarma Derneği Manisa yerleşkesini ziyaret edeceğini söyledi.  Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.