ALAŞEHİR’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA

ASAYİŞ 01.06.2024 - 11:03, Güncelleme: 01.06.2024 - 11:03
 

ALAŞEHİR’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 2 TUTUKLAMA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde emniyet güçleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 2 şahıs tutuklandı.
Alaşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği görevlileri sabah saatlerinde 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan, Kullanan ve Nakleden' şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, cadde üzerinde polis ekiplerini görünce, kaçmaya çalışan B.D. (19), polisler tarafından yapılan kovalamaca sonucu yakalandı. FİRARİ OLARAK ARANAN ŞAHIS YAKALANDI B.D. ile  firari olarak aranan ve ikametinde yakalanan Y.G. (22)'nin yapılan üst aramasında 119 şerit halinde bin 666 adet 300 miligramlık sentetik ecza hapı ele geçirildi. Yapılan tahkikat sonunda, adliyeye çıkarılan  B.D. ve Y.G. isimli şahıslar mahkemece tutuklandı. İHA               
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde emniyet güçleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonda gözaltına alınan 2 şahıs tutuklandı.

Alaşehir Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği görevlileri sabah saatlerinde ' Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan, Kullanan ve Nakleden' şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, cadde üzerinde polis ekiplerini görünce, kaçmaya çalışan B.D. (19), polisler tarafından yapılan kovalamaca sonucu yakalandı.

FİRARİ OLARAK ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

B.D. ile  firari olarak aranan ve ikametinde yakalanan Y.G. (22)'nin yapılan üst aramasında 119 şerit halinde bin 666 adet 300 miligramlık sentetik ecza hapı ele geçirildi. Yapılan tahkikat sonunda, adliyeye çıkarılan  B.D. ve Y.G. isimli şahıslar mahkemece tutuklandı.

İHA               

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.