Alaşehirli engellilere Çanakkale gezisi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2017 - 14:54, Güncelleme: 14.06.2017 - 14:54
 

Alaşehirli engellilere Çanakkale gezisi

Alaşehir Belediyesi, Engeliler ve Dayanışma Derneği üyelerini kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’ye götürdü.Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Çanakkale’ye giden dernek üyeleri cepheleri...
Alaşehir Belediyesi, Engeliler ve Dayanışma Derneği üyelerini kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’ye götürdü.Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Çanakkale’ye giden dernek üyeleri cepheleri ve şehitlikleri ziyaret etti. Alaşehir Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Engeliler ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Taşgöz, Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın kendilerinin hiçbir isteğini geri çevirmediğini söyledi. Taşgöz, “Bedensel engelliler olarak daha önce şehir dışına çıkmayı hayal dahi edemiyorduk. Alaşehir Belediyesi, akülü araçlarımıza binebilme imkanı sundu. Çanakkale’de yatan binlerce şehidimizin mezarlarını ziyaret ettik. Şehitliklerimizi, cephelerimizi görme fırsatımız oldu. Belediye başkanımızın nezdinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
Alaşehir Belediyesi, Engeliler ve Dayanışma Derneği üyelerini kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’ye götürdü.Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Çanakkale’ye giden dernek üyeleri cepheleri...

Alaşehir Belediyesi, Engeliler ve Dayanışma Derneği üyelerini kurtuluş destanının yazıldığı Çanakkale’ye götürdü.

Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Çanakkale’ye giden dernek üyeleri cepheleri ve şehitlikleri ziyaret etti. Alaşehir Belediyesinin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Engeliler ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Taşgöz, Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın kendilerinin hiçbir isteğini geri çevirmediğini söyledi. Taşgöz, “Bedensel engelliler olarak daha önce şehir dışına çıkmayı hayal dahi edemiyorduk. Alaşehir Belediyesi, akülü araçlarımıza binebilme imkanı sundu. Çanakkale’de yatan binlerce şehidimizin mezarlarını ziyaret ettik. Şehitliklerimizi, cephelerimizi görme fırsatımız oldu. Belediye başkanımızın nezdinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum“ diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.