Amasya’da tarımsal üretimin planlanması masaya yatıldı

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2024 - 17:39, Güncelleme: 26.01.2024 - 16:07
 

Amasya’da tarımsal üretimin planlanması masaya yatıldı

Amasya’da tarımsal üretimin planlanması masaya yatıldı
Amasya’da ildeki tarımsal üretimin planlanmasına ilişkin çalışmalar masaya yatırıldı.Gökhöyük Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya başkanlık eden Vali Yılmaz Doruk, tarımsal üretim planının uygulamaya konulmasıyla birlikte ilde yetişen ürünlerin planlı ve ihtiyaca göre üretileceğini, bu sayede verimliliğin de artarken ortaya çıkan fiyat dalgalanmalarının da önüne geçileceğini paylaştı.Şehrin tarım alanında gelişimine yönelik süren çalışmaların değerlendirildiği toplantıya kurum müdürleri de katıldı.
Amasya’da tarımsal üretimin planlanması masaya yatıldı
Amasya’da ildeki tarımsal üretimin planlanmasına ilişkin çalışmalar masaya yatırıldı.
Gökhöyük Tarım İşletmesi Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya başkanlık eden Vali Yılmaz Doruk, tarımsal üretim planının uygulamaya konulmasıyla birlikte ilde yetişen ürünlerin planlı ve ihtiyaca göre üretileceğini, bu sayede verimliliğin de artarken ortaya çıkan fiyat dalgalanmalarının da önüne geçileceğini paylaştı.
Şehrin tarım alanında gelişimine yönelik süren çalışmaların değerlendirildiği toplantıya kurum müdürleri de katıldı.

Amasya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.