Anastasios Bakasetas, Trabzon’dan ayrıldı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2024 - 18:23, Güncelleme: 22.01.2024 - 16:26
 

Anastasios Bakasetas, Trabzon’dan ayrıldı

Anastasios Bakasetas, Trabzon’dan ayrıldı
Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan takımı Panathinaikos ile anlaşmaya varan Anastasios Bakasetas, Trabzon’dan ayrıldı.Trabzonspor, Bakasetas’ın transferi için Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan takımı Panathinaikos ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Galatasaray derbisinin ardından Trabzonspor’a veda eden Anastasios Bakasetas, bugün Trabzon’dan ayrıldı. Havalimanının iç hat terminalinde bordo-mavili taraftarlar tarafından tezahüratlarla uğurlanan 30 yaşındaki futbolcu, futbolseverlerle fotoğraf da çektirdi.
Anastasios Bakasetas, Trabzon’dan ayrıldı
Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan takımı Panathinaikos ile anlaşmaya varan Anastasios Bakasetas, Trabzon’dan ayrıldı.
Trabzonspor, Bakasetas’ın transferi için Fatih Terim’in teknik direktörlüğünü yaptığı Yunan takımı Panathinaikos ile görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. Galatasaray derbisinin ardından Trabzonspor’a veda eden Anastasios Bakasetas, bugün Trabzon’dan ayrıldı. Havalimanının iç hat terminalinde bordo-mavili taraftarlar tarafından tezahüratlarla uğurlanan 30 yaşındaki futbolcu, futbolseverlerle fotoğraf da çektirdi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.