Ardahan’da jandarma yaban hayatı için doğaya yem bıraktı

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2023 - 14:48, Güncelleme: 30.12.2023 - 12:40
 

Ardahan’da jandarma yaban hayatı için doğaya yem bıraktı

Ardahan’da jandarma yaban hayatı için doğaya yem bıraktı
Ardahan’da jandarma ekipleri, yabani hayvanlar için karla kaplı araziye yem bıraktı.Ardahan İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, yaban hayvanlarının kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için araziye yem bıraktı. Ekiplerce yapılan çalışmalar kapsamında yaban hayvanlarının ve sokak hayvanlarının aç kalmaması için Ardahan il genelinde Ormanlık alanlar başta olmak üzere değişik noktalara, köpek maması, kedi maması, saman balyası, arpa, kuş yemi ve ekmek bırakılarak yaban hayvanlarının beslenmesine katkı sağlandı.
Ardahan’da jandarma yaban hayatı için doğaya yem bıraktı
Ardahan’da jandarma ekipleri, yabani hayvanlar için karla kaplı araziye yem bıraktı.
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ekipleri, yaban hayvanlarının kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için araziye yem bıraktı. Ekiplerce yapılan çalışmalar kapsamında yaban hayvanlarının ve sokak hayvanlarının aç kalmaması için Ardahan il genelinde Ormanlık alanlar başta olmak üzere değişik noktalara, köpek maması, kedi maması, saman balyası, arpa, kuş yemi ve ekmek bırakılarak yaban hayvanlarının beslenmesine katkı sağlandı.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.