Asayiş ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2024 - 16:11, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:56
 

Asayiş ekipleri suçlulara göz açtırmıyor

Asayiş ekipleri suçlulara göz açtırmıyor
Aydın’da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son günlerde yaptıkları çalışmalarda 4 aranan şahsı yakalarken, 9 ruhsatsız silah ele geçirdi.Asayiş Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timleri ve Cinayet Büro Amirliğince son günlerde yapılan uygulamalarda aralarında uyuşturucu hırsızlık ve dolandırıcılık suçlularının da bulunduğu 4 aranan şahıs yakalandı. 14 şahıstan ise değişik miktarlarda narkotik maddeler ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda 9 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 53 adet fişek ve 1 adet kesici delici alet ele geçirilirken, 1 adet çalıntı araç yakalandı.
Asayiş ekipleri suçlulara göz açtırmıyor
Aydın’da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son günlerde yaptıkları çalışmalarda 4 aranan şahsı yakalarken, 9 ruhsatsız silah ele geçirdi.
Asayiş Şube Müdürlüğü, Motosikletli Polis Timleri ve Cinayet Büro Amirliğince son günlerde yapılan uygulamalarda aralarında uyuşturucu hırsızlık ve dolandırıcılık suçlularının da bulunduğu 4 aranan şahıs yakalandı. 14 şahıstan ise değişik miktarlarda narkotik maddeler ele geçirildi. Yapılan çalışmalarda 9 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 53 adet fişek ve 1 adet kesici delici alet ele geçirilirken, 1 adet çalıntı araç yakalandı.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.