ASLAY, BAŞKAN SELÇUK’U MAKAMINDA AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ 26.09.2023 - 12:34, Güncelleme: 26.09.2023 - 12:34
 

ASLAY, BAŞKAN SELÇUK’U MAKAMINDA AĞIRLADI

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün’ü makamında ağırlayarak ilçeden tamamlanan ve devam projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay’a bir ziyaret gerçekleştirdi.  BAŞKAN SELÇUK’TAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ  Başkan Selçuk, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğinde Demirci ilçesine önemli yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya devam ettiğini ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür etti.  “BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK” Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ise, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde 17 ilçemize eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Demirci ilçemizde de birçok projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Demirci ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirebilmek adına ilçe merkezide 85 kilometre içme suyu, 80 kilometre de kanalizasyon hattını modern hale getiriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün de startını verdiği proje kapsamında çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. 280 milyon TL’lik yatırım kapsamında daha sağlıklı bir çevre için atıksu arıtma tesisinde yürütülen çalışmalarımızda da hayırlısıyla sona geliyoruz” dedi. Haber Merkezi
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün’ü makamında ağırlayarak ilçeden tamamlanan ve devam projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay’a bir ziyaret gerçekleştirdi. 

BAŞKAN SELÇUK’TAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ 

Başkan Selçuk, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü işbirliğinde Demirci ilçesine önemli yatırımlar yaptıklarını ve yapmaya devam ettiğini ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür etti. 

“BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK”

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Demirci İlçe Başkanı Nurullah Akgün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ise, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde 17 ilçemize eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Demirci ilçemizde de birçok projeyi hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Demirci ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirebilmek adına ilçe merkezide 85 kilometre içme suyu, 80 kilometre de kanalizasyon hattını modern hale getiriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün de startını verdiği proje kapsamında çalışmaların büyük bir bölümü tamamlandı. 280 milyon TL’lik yatırım kapsamında daha sağlıklı bir çevre için atıksu arıtma tesisinde yürütülen çalışmalarımızda da hayırlısıyla sona geliyoruz” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.