Avrasya Üniversitesi minikleri ağırladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2024 - 16:32, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:27
 

Avrasya Üniversitesi minikleri ağırladı

Avrasya Üniversitesi minikleri ağırladı
Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı dramatizasyon gösterisi ve yıl sonu sergisi düzenledi.Ömer Yıldız Yerleşkesinde düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin uygulama derslerinde hazırlamış oldukları ürünler “Bir Kelebek Kadar Renkli” sergisi ile gösterime çıktı. Çocuk ve Drama dersinin uygulamasında Çocuk Kitaplarından Dramaya “Bir Tırtılın Rüyası” isimli dramatizasyon gösterisi ise davet edilen okulların yoğun ilgisiyle sahnelendi.Hasan Tahsin Kırali İlkokulu, Meraklı Minikler Kreş ve Gündüz Bakımevi, Dumlupınar Anaokulu, Yaylacık Ortaokulu Anaokulu, Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Düşünür Koleji Anaokulundan 200 çocuğun katıldığı etkinlikler sabah saatlerinde başladı ve öğleye kadar devam etti.
Avrasya Üniversitesi minikleri ağırladı
Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı dramatizasyon gösterisi ve yıl sonu sergisi düzenledi.
Ömer Yıldız Yerleşkesinde düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin uygulama derslerinde hazırlamış oldukları ürünler “Bir Kelebek Kadar Renkli” sergisi ile gösterime çıktı. Çocuk ve Drama dersinin uygulamasında Çocuk Kitaplarından Dramaya “Bir Tırtılın Rüyası” isimli dramatizasyon gösterisi ise davet edilen okulların yoğun ilgisiyle sahnelendi.
Hasan Tahsin Kırali İlkokulu, Meraklı Minikler Kreş ve Gündüz Bakımevi, Dumlupınar Anaokulu, Yaylacık Ortaokulu Anaokulu, Akıllı Çocuklar Kreş ve Gündüz Bakımevi ve Düşünür Koleji Anaokulundan 200 çocuğun katıldığı etkinlikler sabah saatlerinde başladı ve öğleye kadar devam etti.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.