AVRUPA'DAKİ MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

SPOR 07.08.2023 - 13:20, Güncelleme: 07.08.2023 - 15:36
 

AVRUPA'DAKİ MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

Avrupa’da ülkemizi temsil eden takımlarımızın rakipleri belli oldu. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un muhtemel rakipleri…
UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turunun kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleşti. GALATASARAY’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ: KLASKVİK - MOLDE Galatasaray'ın Şampiyonlar Yolu'ndan seribaşı olarak katıldığı kura çekimindeki rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılılar, Ljubljana'yı elemesi halinde Şampiyonlar Ligi Play-off Turu'nda Klaskvik - Molde eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. KONFERANS LİGİ’NDEKİ MUHTEMEL RAKİPLER BELLİ OLDU UEFA Konferans Ligi'nde 2. ön eleme turunu geçen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor 3. ön eleme turundaki rakipleri belli olmuştu. Temsilcilerimizin bu turu geçmeleri halinde play-off'ta karşılaşacağı rakipleri belli oldu. FENERBAHÇE MUHTEMEL RAKİPLERİ: TWENTE - RİGA Fenerbahçe, Maribor'u elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente ile Riga eşleşmesinin galibiyle eşleşecek. BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ: ARİS-DİNAMO KİEV Beşiktaş, Netfçi Bakü'yü elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Aris-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle eşleşecek. ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL RAKİPLERİ: OLYMPİAKOS- GENK Adana Demirspor,  Osijek'i elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Olympiakos- Genk eşleşmesinin galibiyle eşleşecek. MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK? Avrupa Konferans Ligi play-off turunda ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.
Avrupa’da ülkemizi temsil eden takımlarımızın rakipleri belli oldu. İşte Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un muhtemel rakipleri…

UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları öncesi son eleme aşaması olan play-off turunun kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleşti.

GALATASARAY’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ: KLASKVİK - MOLDE

Galatasaray'ın Şampiyonlar Yolu'ndan seribaşı olarak katıldığı kura çekimindeki rakipleri belli oldu. Sarı-kırmızılılar, Ljubljana'yı elemesi halinde Şampiyonlar Ligi Play-off Turu'nda Klaskvik - Molde eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

KONFERANS LİGİ’NDEKİ MUHTEMEL RAKİPLER BELLİ OLDU

UEFA Konferans Ligi'nde 2. ön eleme turunu geçen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor 3. ön eleme turundaki rakipleri belli olmuştu. Temsilcilerimizin bu turu geçmeleri halinde play-off'ta karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

FENERBAHÇE MUHTEMEL RAKİPLERİ: TWENTE - RİGA

Fenerbahçe, Maribor'u elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente ile Riga eşleşmesinin galibiyle eşleşecek.

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL RAKİPLERİ: ARİS-DİNAMO KİEV

Beşiktaş, Netfçi Bakü'yü elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Aris-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle eşleşecek.

ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL RAKİPLERİ: OLYMPİAKOS- GENK

Adana Demirspor,  Osijek'i elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Olympiakos- Genk eşleşmesinin galibiyle eşleşecek.

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK?

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.