Ayanlar’a ilave kanalizasyon hattı

ÇEVRE 12.09.2023 - 15:36, Güncelleme: 12.09.2023 - 15:36
 

Ayanlar’a ilave kanalizasyon hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Ayanlar Mahallesi’nde 110 metre ilave kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarla birlikte mahalledeki kanalizasyon sorunu çözüme kavuştu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla yatırımlarına devam ediyor.  110 METRE İLAVE KANALİZASYON ÇALIŞMASI Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gölmarmara ilçesine bağlı Ayanlar Mahallesi’nde 110 metre ilave kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla birlikte mahalledeki kanalizasyon sorunu çözüme kavuşarak daha sağlıklı altyapı sağlandı.  MAHALLELİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten Ayanlar Mahalle Muhtarı Ali Ekrem, “Öncelikle şahsım ve mahallelim adına Cengiz Başkanıma çok teşekkür ederim. Hizmetleriyle mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirdi. Eksiklerimiz birer birer giderildi. Bugünde ilave kanalizasyon hattı çalışmalarımız yapıldı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. Haber Merkezi
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Ayanlar Mahallesi’nde 110 metre ilave kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarla birlikte mahalledeki kanalizasyon sorunu çözüme kavuştu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla yatırımlarına devam ediyor. 

110 METRE İLAVE KANALİZASYON ÇALIŞMASI

Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gölmarmara ilçesine bağlı Ayanlar Mahallesi’nde 110 metre ilave kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirildi. Çalışmalarla birlikte mahalledeki kanalizasyon sorunu çözüme kavuşarak daha sağlıklı altyapı sağlandı. 

MAHALLELİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten Ayanlar Mahalle Muhtarı Ali Ekrem, “Öncelikle şahsım ve mahallelim adına Cengiz Başkanıma çok teşekkür ederim. Hizmetleriyle mahallemizi daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirdi. Eksiklerimiz birer birer giderildi. Bugünde ilave kanalizasyon hattı çalışmalarımız yapıldı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.