AYRANCI ETV’DE İYİ’LİK HAREKETİNİ ANLATTI

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2023 - 18:23, Güncelleme: 24.03.2023 - 18:23
 

AYRANCI ETV’DE İYİ’LİK HAREKETİNİ ANLATTI

ETV’den canlı olarak yayınlanan Objektif Bakış programının bu haftaki konuğu İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Avukat Filiz Tuğçe Ayrancı (İplikçi) oldu. Belgin Koçak’ın sorularını yanıtlayan Ayrancı, seçim ve adaylık sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.
İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Avukat Filiz Tuğçe Ayrancı (İplikçi) kurulduğu andan itibaren İYİ Parti’de yer aldığını belirterek siyasete neden girdiğine yönelik açıklamalarda bulundu. “TÜRK MİLLETİ OLARAK BİZ VARIZ” Amacımız, millet iradesini gerçek manada meclise taşımak ve biz ilk günden itibaren bunu savunan bir partiyiz diyen Ayrancı (İplikçi), “Bir parti veya herhangi bir siyasi oluşum, yanına halkını ve onun gücünü almadan, halkın düşüncesini görmezden geldiği zaman orada bizden bahsedilemez; orada sadece tek kişinin hakimiyeti vardır ve o varlığını halka armağan etmiş kişi değil; halkını kendi varlığına hâkim kılmıştır. Bu yüzden her seferinde altını çizmek istediğim bir gerçek var: Burada sen ve ben yok; burada Türk Milleti olarak biz varız ve milletin hâkimiyetini herkesin ve her şeyin üzerinde olduğunu 14 Mayıs’ta göstereceğiz. ” ifadesinde bulundu. “HERKES İÇİN MÜCADELEYE HAZIRIM” Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe sadece avukat kimliğiyle değil,  halkın sözcüsü ve temsilcisi olarak da karşı durmak için yola çıktığını ifade eden İyi Partili aday, “Hepimiz bu ülkeye çok şey borçluyuz. Ben Filiz Tuğçe Ayrancı (İplikçi) olarak, Cumhuriyetimizin, bağımsızlığımızın, değerlerimizin savunucusu ve Türk halkının sözcüsü olarak Manisamızı TBMM’de temsil etmek için hazırım. Herkes şunu iyi bilsin ki, doğru bulduğum, haklı bulduğum her şey ve herkes için mücadeleye hazırım. Korkmuyorum.” ifadelerini kullandı. “14 MAYIS’TA GÜNEŞ DOĞACAK” Partisinin genel seçimlere yönelik çalışmalarını da anlatan Ayrancı (İplikçi), Manisa halkının sorunlarına da değindi. Manisa halkının artık somut projeler görmek istediğini, bu sebeple de çözüm önerileri ile yola çıktığını belirten milletvekili aday adayı, “Göreceksiniz ki 14 Mayıs’ta güneş doğacak, bu ilkenin üzerindeki karabulutlar yok olup gidecek. Hep birlikte aydınlık günleri kucaklayacağız.” açıklamasında bulundu. 
ETV’den canlı olarak yayınlanan Objektif Bakış programının bu haftaki konuğu İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Avukat Filiz Tuğçe Ayrancı (İplikçi) oldu. Belgin Koçak’ın sorularını yanıtlayan Ayrancı, seçim ve adaylık sürecine yönelik açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Avukat Filiz Tuğçe Ayrancı (İplikçi) kurulduğu andan itibaren İYİ Parti’de yer aldığını belirterek siyasete neden girdiğine yönelik açıklamalarda bulundu.

“TÜRK MİLLETİ OLARAK BİZ VARIZ”

Amacımız, millet iradesini gerçek manada meclise taşımak ve biz ilk günden itibaren bunu savunan bir partiyiz diyen Ayrancı (İplikçi), “Bir parti veya herhangi bir siyasi oluşum, yanına halkını ve onun gücünü almadan, halkın düşüncesini görmezden geldiği zaman orada bizden bahsedilemez; orada sadece tek kişinin hakimiyeti vardır ve o varlığını halka armağan etmiş kişi değil; halkını kendi varlığına hâkim kılmıştır. Bu yüzden her seferinde altını çizmek istediğim bir gerçek var: Burada sen ve ben yok; burada Türk Milleti olarak biz varız ve milletin hâkimiyetini herkesin ve her şeyin üzerinde olduğunu 14 Mayıs’ta göstereceğiz. ” ifadesinde bulundu.

“HERKES İÇİN MÜCADELEYE HAZIRIM”

Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe sadece avukat kimliğiyle değil,  halkın sözcüsü ve temsilcisi olarak da karşı durmak için yola çıktığını ifade eden İyi Partili aday, “Hepimiz bu ülkeye çok şey borçluyuz. Ben Filiz Tuğçe Ayrancı (İplikçi) olarak, Cumhuriyetimizin, bağımsızlığımızın, değerlerimizin savunucusu ve Türk halkının sözcüsü olarak Manisamızı TBMM’de temsil etmek için hazırım. Herkes şunu iyi bilsin ki, doğru bulduğum, haklı bulduğum her şey ve herkes için mücadeleye hazırım. Korkmuyorum.” ifadelerini kullandı.

“14 MAYIS’TA GÜNEŞ DOĞACAK”

Partisinin genel seçimlere yönelik çalışmalarını da anlatan Ayrancı (İplikçi), Manisa halkının sorunlarına da değindi. Manisa halkının artık somut projeler görmek istediğini, bu sebeple de çözüm önerileri ile yola çıktığını belirten milletvekili aday adayı, “Göreceksiniz ki 14 Mayıs’ta güneş doğacak, bu ilkenin üzerindeki karabulutlar yok olup gidecek. Hep birlikte aydınlık günleri kucaklayacağız.” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.