AZERBAYCAN’DAN BAŞKAN HOŞGÜL'E TEŞEKKÜR BELGESİ

MANİSA 16.04.2024 - 14:29, Güncelleme: 16.04.2024 - 14:29
 

AZERBAYCAN’DAN BAŞKAN HOŞGÜL'E TEŞEKKÜR BELGESİ

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanı Fuad Muradov tarafından teşekkür belgesi ile taltif edildi.
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov'un da katılım sağladığı, İstanbul’da bir otelde gerçekleşen, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu ve bilim insanlarının da bulunduğu 'Türkiye'de Yaşayan Azerbaycan İcması ile Görüş' programına iştirak ederek, bakan tarafından Teşekkür Belgesi ile taltif edildi. “41 ETKİNLİĞE İMZA ATTIK” Başkan Hoşgül, "3 yıllık görev dönemimizde, gerek yerel yönetimlerimiz ile gerek Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleştirdiğimiz kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerimiz ile şehrimize, kültürümüze ve tarihi değerlerimize katkı sağlamayı şiar edindik. Yönetim Kurulumuzun bitmek bilmeyen enerjisi ve üyelerimizden aldığımız güç neticesinde Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu (MANAT) ile birlikte 41 etkinliğe imza attık. Bu çalışmalarımızın bir sonucu olarak, üyesi olduğumuz Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu (TADEF) tarafından Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanı  Fuad Muradov'un da tensipleriyle 'Teşekkür Belgesi' ile Taltif edildik. Çalışmalarımıza aldığımız güç ve şevkle devam edeceğiz. Yakın zamanda bir Çalıştay gerçekleştireceğiz. Emeği geçen sayın Bakan Fuad Muradov'a, TADEF Genel Başkan Vekili Parviz Mammadzadə'ye toplantıya iştirak eden bilim insanlarımıza ve tüm yetkililerimize teşekkür ediyor, bu ödülü üyelerimiz, gençlerimiz ve yönetim kurulumuz adına aldığımızı belirmek istiyorum" dedi. Musa Akar
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanı Fuad Muradov tarafından teşekkür belgesi ile taltif edildi.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, Azerbaycan Diaspora Bakanı Fuad Muradov'un da katılım sağladığı, İstanbul’da bir otelde gerçekleşen, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu ve bilim insanlarının da bulunduğu 'Türkiye'de Yaşayan Azerbaycan İcması ile Görüş' programına iştirak ederek, bakan tarafından Teşekkür Belgesi ile taltif edildi.

“41 ETKİNLİĞE İMZA ATTIK”

Başkan Hoşgül, "3 yıllık görev dönemimizde, gerek yerel yönetimlerimiz ile gerek Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleştirdiğimiz kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerimiz ile şehrimize, kültürümüze ve tarihi değerlerimize katkı sağlamayı şiar edindik. Yönetim Kurulumuzun bitmek bilmeyen enerjisi ve üyelerimizden aldığımız güç neticesinde Manisa Azerbaycanlı Talebeler Topluluğu (MANAT) ile birlikte 41 etkinliğe imza attık. Bu çalışmalarımızın bir sonucu olarak, üyesi olduğumuz Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu (TADEF) tarafından Azerbaycan Cumhuriyeti Diaspora Bakanı  Fuad Muradov'un da tensipleriyle 'Teşekkür Belgesi' ile Taltif edildik. Çalışmalarımıza aldığımız güç ve şevkle devam edeceğiz. Yakın zamanda bir Çalıştay gerçekleştireceğiz. Emeği geçen sayın Bakan Fuad Muradov'a, TADEF Genel Başkan Vekili Parviz Mammadzadə'ye toplantıya iştirak eden bilim insanlarımıza ve tüm yetkililerimize teşekkür ediyor, bu ödülü üyelerimiz, gençlerimiz ve yönetim kurulumuz adına aldığımızı belirmek istiyorum" dedi. Musa Akar

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.