Bakan Tekin’e Oltu taşı tesbih hediye ettiler

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2024 - 17:24, Güncelleme: 08.03.2024 - 17:08
 

Bakan Tekin’e Oltu taşı tesbih hediye ettiler

Bakan Tekin’e Oltu taşı tesbih hediye ettiler
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, “Marka ilçe Oltu’da halk buluşması” etkinliğine katıldı.Efkan Ala Kültür Merkezinde gerçekleştirilen halk buluşması etkinliğinin ardından Oltu Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Burkay Oğuz Yavuz ve Ak Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi Bakan Yusuf Tekin’e Oltu taşı teşbih hediye etti. Oltulu ünlü tesbih ustası İhsan Çelik tarafından yapılan koleksiyon ürünü olan teşbihi hediye eden Çelebi ve Yavuz, Bakan Tekin’e Oltu ilçesi için verdiği tünel, öğretmenevi ve hekim ataması müjdelerinden dolayı teşekkür etti.
Bakan Tekin’e Oltu taşı tesbih hediye ettiler
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, “Marka ilçe Oltu’da halk buluşması” etkinliğine katıldı.
Efkan Ala Kültür Merkezinde gerçekleştirilen halk buluşması etkinliğinin ardından Oltu Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Burkay Oğuz Yavuz ve Ak Parti Oltu Belediye Başkan Adayı Adem Çelebi Bakan Yusuf Tekin’e Oltu taşı teşbih hediye etti. Oltulu ünlü tesbih ustası İhsan Çelik tarafından yapılan koleksiyon ürünü olan teşbihi hediye eden Çelebi ve Yavuz, Bakan Tekin’e Oltu ilçesi için verdiği tünel, öğretmenevi ve hekim ataması müjdelerinden dolayı teşekkür etti.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.