BAL 5. Grup: Muğlaspor:2 - Manavgatspor: 1

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2024 - 20:08, Güncelleme: 10.03.2024 - 17:45
 

BAL 5. Grup: Muğlaspor:2 - Manavgatspor: 1

BAL 5. Grup: Muğlaspor:2 - Manavgatspor: 1
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, evinde karşılaştığı Manavgatspor’u 2-1 mağlup etti.Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Muğlaspor 2-1 galip gelerek liderliğini korudu. Karşılaşmanın 6’ncı dakikasında Batuhan Dinçer Yokuş attığı gol ile 1-0 öne geçen Muğlaspor 17’nci dakikada yine Yokuş‘un kaydettiği gol ile 2-0’lık üstünlük sağladı. 38’inci dakikada Manavgatspor Tugay Tiryaki durumu 2-1’e getirdi. ilk yarısı Muğlaspor üstünlüğü ile tamamlanan maçın 2’inci yarısında da her iki takımında çekişmeli oyununa rağmen başka gol olmazken Muğlaspor kendi evinde onadığı maçta 2-1’li skor ile liderliğini korudu.
BAL 5. Grup: Muğlaspor:2 - Manavgatspor: 1
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Muğlaspor, evinde karşılaştığı Manavgatspor’u 2-1 mağlup etti.

Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Muğlaspor 2-1 galip gelerek liderliğini korudu. Karşılaşmanın 6’ncı dakikasında Batuhan Dinçer Yokuş attığı gol ile 1-0 öne geçen Muğlaspor 17’nci dakikada yine Yokuş‘un kaydettiği gol ile 2-0’lık üstünlük sağladı. 38’inci dakikada Manavgatspor Tugay Tiryaki durumu 2-1’e getirdi. ilk yarısı Muğlaspor üstünlüğü ile tamamlanan maçın 2’inci yarısında da her iki takımında çekişmeli oyununa rağmen başka gol olmazken Muğlaspor kendi evinde onadığı maçta 2-1’li skor ile liderliğini korudu.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.