BAŞKAN AKIN, ETV’YE ÇOCUK KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’Nİ ANLATTI

ÖZEL HABER 20.04.2023 - 14:18, Güncelleme: 20.04.2023 - 14:18
 

BAŞKAN AKIN, ETV’YE ÇOCUK KÜLTÜR SANAT MERKEZİ’Nİ ANLATTI

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin, çalışmalar ve yatırımlar hakkında ETV’ye açıklamalarda bulundu. Çocuk Kültür Sanat Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Akın, “Zannediyorum Türkiye’de en hızlı biten proje oldu. Temel atması çok görkemli olmuştu ama deprem dolayısıyla görkemli bir açılışı olmadı.” dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve hizmetleri anlattı. Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin örnek bir proje olduğunu ifade eden Başkan Akın, Türkiye’de bir örnek olduğunu ifade etti. “TÜRKİYE’DE EN HIZLI BİTEN PROJE OLDU” Başkan Akın, “Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Mustafa Kemal Paşa Mahallesi genellikle Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımızın yaşadığı bir mahalle. Buradaki o hemşerilerimizin taziyelerini yaşayabilecek olduğu, o kültürü yaşatabilecek olduğu bir taziye evine ihtiyaç vardı. Aynı zamanda o bölgedeki dezavantajlı grupların yoğun olarak yaşadığı bir bölge. Burada da bir kreş tarzında Çocuk Kültür Sanat Merkezi yapımına girdik. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da temelini atmıştı. Zannediyorum Türkiye’de en hızlı biten proje oldu. 6 ay içerisinde hem Taziye Evi’ni hem de Çocuk Kültür Sanat Merkezini bitirdik. Temel atması çok görkemli olmuştu ama deprem dolayısıyla görkemli bir açılışı olmadı.” dedi. “HİÇBİR ÜCRET ALMIYORUZ” Başkan Akın, “Faaliyetimiz başladı. Evine hiç geliri olmayan ailelerin 3-5 yaş arasındaki yaklaşık 150 çocuğumuza Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde eğitim veriyoruz. Sabah kahvaltılarını, öğlen ve ikindi yemeklerini veriyoruz. Hiçbir ücret almıyoruz. Türkiye’de bir örnek olduğunu düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu. BAŞKAN AKIN’DAN TAZİYE TEŞEKKÜRÜ Başkan Akın, “Geçen hafta annemi kaybettim. Bununla ilgili de bizimle acımızı paylaşan valimiz başta olmak üzere milletvekillerimiz, siyasi partilerin temsilcileri, tüm sivil toplum örgütlerinin başkanları, yakınlarım, arkadaşlarım, dostlarım, hepsine teşekkürler ediyorum. “ ifadesinde bulundu. -Hüseyin Güntaç Fömlü
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin, çalışmalar ve yatırımlar hakkında ETV’ye açıklamalarda bulundu. Çocuk Kültür Sanat Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Akın, “Zannediyorum Türkiye’de en hızlı biten proje oldu. Temel atması çok görkemli olmuştu ama deprem dolayısıyla görkemli bir açılışı olmadı.” dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve hizmetleri anlattı. Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin örnek bir proje olduğunu ifade eden Başkan Akın, Türkiye’de bir örnek olduğunu ifade etti.

“TÜRKİYE’DE EN HIZLI BİTEN PROJE OLDU”

Başkan Akın, “ Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Mustafa Kemal Paşa Mahallesi genellikle Doğu ve Güneydoğulu vatandaşlarımızın yaşadığı bir mahalle. Buradaki o hemşerilerimizin taziyelerini yaşayabilecek olduğu, o kültürü yaşatabilecek olduğu bir taziye evine ihtiyaç vardı. Aynı zamanda o bölgedeki dezavantajlı grupların yoğun olarak yaşadığı bir bölge. Burada da bir kreş tarzında Çocuk Kültür Sanat Merkezi yapımına girdik. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da temelini atmıştı. Zannediyorum Türkiye’de en hızlı biten proje oldu. 6 ay içerisinde hem Taziye Evi’ni hem de Çocuk Kültür Sanat Merkezini bitirdik. Temel atması çok görkemli olmuştu ama deprem dolayısıyla görkemli bir açılışı olmadı.” dedi.

“HİÇBİR ÜCRET ALMIYORUZ”

Başkan Akın, “Faaliyetimiz başladı. Evine hiç geliri olmayan ailelerin 3-5 yaş arasındaki yaklaşık 150 çocuğumuza Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nde eğitim veriyoruz. Sabah kahvaltılarını, öğlen ve ikindi yemeklerini veriyoruz. Hiçbir ücret almıyoruz. Türkiye’de bir örnek olduğunu düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN AKIN’DAN TAZİYE TEŞEKKÜRÜ

Başkan Akın, “Geçen hafta annemi kaybettim. Bununla ilgili de bizimle acımızı paylaşan valimiz başta olmak üzere milletvekillerimiz, siyasi partilerin temsilcileri, tüm sivil toplum örgütlerinin başkanları, yakınlarım, arkadaşlarım, dostlarım, hepsine teşekkürler ediyorum. “ ifadesinde bulundu. -Hüseyin Güntaç Fömlü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.