BAŞKAN BALABAN HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİ KONUK ETTİ

SİYASET 23.05.2024 - 14:34, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:34
 

BAŞKAN BALABAN HEMŞEHRİ DERNEKLERİNİ KONUK ETTİ

Yunusemre Belediye Başkanı Manisa’daki Hemşehri Dernekleri Platformu üyeleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Balaban, derneklerin etkinliklerini 100. Yıl Meydanı’nda yapabileceklerini söyledi. Başkan Balaban, “Bundan sonra 100. Yıl Meydanımız hemşeri derneklerimizin etkinliklerine açıktır.” dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Hemşehri Dernekleri Platformu’nu Yunus Emre Kültür Parkı’nda ağırladı. Toplantıya Başkan Balaban’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Emine Özge Arslan, Haydar İzci ve platforma üye dernek temsilcileri katıldı. Dernek temsilcilerini dinleyen Başkan Semih Balaban, sivil toplum örgütleri ile güzel projelere imza atmak istediklerini belirtti. Hemşehri derneklerinin etkinliklerini 100. Yıl Meydanı’nda yapabileceğini söyledi. “BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ” Yunusemre Belediye Başkanı burada yaptığı konuşmada, “Bu belediye herkesin belediyesi. Her zaman güveninize layık olmak, herkesi kucaklayarak dil, din, ırk, mezhep, sınıf, siyasi parti ayrımı birlikte yol yürüyeceğiz. Belediye olarak imkanlarımız çerçevesinde bunları halkımızla paylaşacağız. Borç bizi korkutmuyor. Yunusemre’nin kaynakları da var. Sizlerle birlikte güzel projelere imza atacağız. Sizler projelerinizi hazırlayacaksınız. Biz de imkanlarımız çerçevesinde katkı yapacağız. İyiliksever insanlarımızla bu süreci en güzel şekilde götüreceğiz. Bundan sonra 100. Yıl Meydanımız hemşeri derneklerimizin etkinliklerine açıktır. Bu konuda biz üzerimize düşen neyse imkanlarımız çerçevesinde destek vermeye hazırız” diye konuştu. Haber Merkezi
Yunusemre Belediye Başkanı Manisa’daki Hemşehri Dernekleri Platformu üyeleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Başkan Balaban, derneklerin etkinliklerini 100. Yıl Meydanı’nda yapabileceklerini söyledi. Başkan Balaban, “Bundan sonra 100. Yıl Meydanımız hemşeri derneklerimizin etkinliklerine açıktır.” dedi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Hemşehri Dernekleri Platformu’nu Yunus Emre Kültür Parkı’nda ağırladı. Toplantıya Başkan Balaban’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Emine Özge Arslan, Haydar İzci ve platforma üye dernek temsilcileri katıldı. Dernek temsilcilerini dinleyen Başkan Semih Balaban, sivil toplum örgütleri ile güzel projelere imza atmak istediklerini belirtti. Hemşehri derneklerinin etkinliklerini 100. Yıl Meydanı’nda yapabileceğini söyledi.

“BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Yunusemre Belediye Başkanı burada yaptığı konuşmada, “Bu belediye herkesin belediyesi. Her zaman güveninize layık olmak, herkesi kucaklayarak dil, din, ırk, mezhep, sınıf, siyasi parti ayrımı birlikte yol yürüyeceğiz. Belediye olarak imkanlarımız çerçevesinde bunları halkımızla paylaşacağız. Borç bizi korkutmuyor. Yunusemre’nin kaynakları da var. Sizlerle birlikte güzel projelere imza atacağız. Sizler projelerinizi hazırlayacaksınız. Biz de imkanlarımız çerçevesinde katkı yapacağız. İyiliksever insanlarımızla bu süreci en güzel şekilde götüreceğiz. Bundan sonra 100. Yıl Meydanımız hemşeri derneklerimizin etkinliklerine açıktır. Bu konuda biz üzerimize düşen neyse imkanlarımız çerçevesinde destek vermeye hazırız” diye konuştu. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.