BAŞKAN BALABAN VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

MANİSA GÜNDEMİ 15.06.2024 - 13:18, Güncelleme: 15.06.2024 - 13:18
 

BAŞKAN BALABAN VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlarla bayramlaşarak onların dileklerini dinledi.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı dolayısıyla makamında vatandaşları kabul etti. Başkan Balaban’a eşi Serap Balaban ve Başkan Yardımcıları eşlik etti. Bayramlaşma programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan Balaban'a belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, istek ve önerilerini de paylaşma fırsatı buldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, bayramın getirdiği birlik ve beraberlik duygusu ön plandaydı. Başkan Semih Balaban, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en güzel şekilde yaşandığı, dostluk ve kardeşlik bağlarımızın pekiştiği özel günlerdir. Değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek bu güzel bayramı birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyemiz, her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecek" dedi. Ziyaret boyunca çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Balaban, onların bayram sevincini paylaştı. Hüseyin Güntaç Fömlu
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı arifesinde vatandaşlarla bayramlaşarak onların dileklerini dinledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı dolayısıyla makamında vatandaşları kabul etti. Başkan Balaban’a eşi Serap Balaban ve Başkan Yardımcıları eşlik etti. Bayramlaşma programına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan Balaban'a belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, istek ve önerilerini de paylaşma fırsatı buldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette, bayramın getirdiği birlik ve beraberlik duygusu ön plandaydı. Başkan Semih Balaban, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, "Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en güzel şekilde yaşandığı, dostluk ve kardeşlik bağlarımızın pekiştiği özel günlerdir. Değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek bu güzel bayramı birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediyemiz, her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın hizmetinde olmaya devam edecek" dedi. Ziyaret boyunca çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Balaban, onların bayram sevincini paylaştı.

Hüseyin Güntaç Fömlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.