BAŞKAN ÇETİN AKIN’DAN PERSONELE ANLAMLI HEDİYE

SİYASET 30.12.2023 - 15:00, Güncelleme: 30.12.2023 - 15:00
 

BAŞKAN ÇETİN AKIN’DAN PERSONELE ANLAMLI HEDİYE

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 2023 yılının son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Personelin yeni yılını tebrik eden Başkan Akın, yeni yıl hediyesi olarak Nutuk takdim etti.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı ile birlikte belediye personelinin yeni yılını kutladı. TÜM BİRİMLERİ TEK TEK ZİYARET ETTİ Belediye içerisindeki tüm birimleri tek tek ziyaret eden Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları, personelin yeni yılını tebrik ederken aynı zamanda yeni yıl hediyesi olarak Nutuk takdim etti. “HEPİMİZİN SAĞLIKLA, MUTLULUKLA, HUZURLA YAŞAYACAĞI BİR YIL OLSUN” Yeni yıl dileklerini paylaşan Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muza birlikte hizmet etmekten mutluluk duyduğum çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladık. 2024, hepimizin sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşayacağı bir yıl olsun. Hep beraber nice güzel ve aydınlık günlere” dedi. Haber Merkezi
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 2023 yılının son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek yeni yıllarını kutladı. Personelin yeni yılını tebrik eden Başkan Akın, yeni yıl hediyesi olarak Nutuk takdim etti.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş, Personel A.Ş. Genel Müdürü Orhan Eratıcı ile birlikte belediye personelinin yeni yılını kutladı.

TÜM BİRİMLERİ TEK TEK ZİYARET ETTİ

Belediye içerisindeki tüm birimleri tek tek ziyaret eden Başkan Çetin Akın ve Başkan Yardımcıları, personelin yeni yılını tebrik ederken aynı zamanda yeni yıl hediyesi olarak Nutuk takdim etti.

“HEPİMİZİN SAĞLIKLA, MUTLULUKLA, HUZURLA YAŞAYACAĞI BİR YIL OLSUN”

Yeni yıl dileklerini paylaşan Başkan Çetin Akın, “Turgutlu’muza birlikte hizmet etmekten mutluluk duyduğum çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek yeni yıllarını kutladık. 2024, hepimizin sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşayacağı bir yıl olsun. Hep beraber nice güzel ve aydınlık günlere” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.