BAŞKAN DURBAY ENGELLİ BİREYLERİ UNUTMADI

ŞEHZADELER 10.05.2024 - 12:32, Güncelleme: 10.05.2024 - 12:32
 

BAŞKAN DURBAY ENGELLİ BİREYLERİ UNUTMADI

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle yayımladığı mesajında "Toplumumuzun her kesiminde engelli bireylere yönelik farkındalığı artırmak ve erişilebilirlik konularında çalışmalar yapmak, Şehzadeler Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden biridir. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve haklarını korumak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı. "DAHA FAZLA ADIM ATMAYI TAAHHÜT EDİYORUZ" Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay mesajında şu ifadeleri kullandı; "Engelliler Haftası, engelli bireylerin toplumumuzda tam ve etkin bir şekilde yer almasını ve haklarının korunmasını vurgulayan önemli bir dönemdir. Bu hafta, engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak adına bir fırsat sunmaktadır. Toplumumuzun her kesiminde engelli bireylere yönelik farkındalığı artırmak ve erişilebilirlik konularında çalışmalar yapmak, Şehzadeler Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden biridir. Engelsiz bir yaşam için çaba göstermek, sadece adalet ve eşitlik ilkesine bağlılığımızı göstermekle kalmaz, aynı zamanda toplumumuzu daha kapsayıcı ve güçlü hale getirir. Bu hafta boyunca, engelli bireylerimizin yaşadığı sorunları anlamak ve onların ihtiyaçlarına çözüm bulmak için daha da fazla gayret göstereceğiz. Eğitimden istihdama, erişilebilirlikten toplumsal katılıma kadar birçok alanda daha fazla adım atmayı taahhüt ediyoruz. Engelliler Haftası, engelli bireylerimize olan desteğimizi ve saygımızı bir kez daha vurgulamak için bir fırsattır. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve haklarını korumak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.” Belgin Koçak
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle yayımladığı mesajında "Toplumumuzun her kesiminde engelli bireylere yönelik farkındalığı artırmak ve erişilebilirlik konularında çalışmalar yapmak, Şehzadeler Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden biridir. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve haklarını korumak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

"DAHA FAZLA ADIM ATMAYI TAAHHÜT EDİYORUZ"

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay mesajında şu ifadeleri kullandı; "Engelliler Haftası, engelli bireylerin toplumumuzda tam ve etkin bir şekilde yer almasını ve haklarının korunmasını vurgulayan önemli bir dönemdir. Bu hafta, engelli bireylerin yaşadığı zorluklara dikkat çekmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak adına bir fırsat sunmaktadır. Toplumumuzun her kesiminde engelli bireylere yönelik farkındalığı artırmak ve erişilebilirlik konularında çalışmalar yapmak, Şehzadeler Belediyesi olarak en öncelikli görevlerimizden biridir. Engelsiz bir yaşam için çaba göstermek, sadece adalet ve eşitlik ilkesine bağlılığımızı göstermekle kalmaz, aynı zamanda toplumumuzu daha kapsayıcı ve güçlü hale getirir. Bu hafta boyunca, engelli bireylerimizin yaşadığı sorunları anlamak ve onların ihtiyaçlarına çözüm bulmak için daha da fazla gayret göstereceğiz. Eğitimden istihdama, erişilebilirlikten toplumsal katılıma kadar birçok alanda daha fazla adım atmayı taahhüt ediyoruz. Engelliler Haftası, engelli bireylerimize olan desteğimizi ve saygımızı bir kez daha vurgulamak için bir fırsattır. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve haklarını korumak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile Engelliler Haftası'nın, engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlayacağını ümit ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların her an yanında olan kıymetli ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.” Belgin Koçak

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.