BAŞKAN DURBAY'IN A TAKIMI BELLİ OLMAYA BAŞLADI

SİYASET 06.05.2024 - 16:39, Güncelleme: 06.05.2024 - 16:47
 

BAŞKAN DURBAY'IN A TAKIMI BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Son yerel seçimlerde halkın büyük desteğiyle Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay, A Takımını belirlemeye başladı. Başkan Durbay, siyasi belediye başkan yardımcılıklarına meclis üyeleri Yenal Yıldırım ile Hakan Şimşek'i getirdi.
Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay, siyasi birikimleri ve deneyimleriyle dikkat çeken isimler Yenal Yıldırım ile Hakan Şimşek'i siyasi belediye başkan yardımcıları olarak belirledi. "İLÇEMİZE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ" Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Durbay "Siyasi belediye başkan yardımcılıklarına Yenal Yıldırım ve Hakan Şimşek gibi deneyimli isimleri getirerek, Şehzadelerin kalkınması ve refahı için güçlü bir ekibimiz olduğunu göstermek istedik. Başkan Yardımcılarımız Yenal Yıldırım İnşaat Mühendisi, Hakan Şimşek ise Mali Müşavir olarak alanlarında son derece deneyimli, tecrübe sahibi ve kendilerini ilçemizde zaten kabul ettirmiş isimlerdir. Tecrübe ve mesleki bilgi birikimlerini şimdi Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler halkı için kullanacaklardır. Her iki Başkan Yardımcımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum.  Halkımızın desteği ve güveniyle, birlikte daha yaşanabilir bir Şehzadeler inşa etmek için kararlılıkla çalışacağız. Herkesi kucaklayan, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçemize hizmet etmek en büyük hedefimiz." dedi. Belgin Koçak  BAŞKAN DURBAY’IN EKİBİ GÜÇLENDİ Yıldırım ve Şimşek 'in atanmasıyla birlikte belediye yönetimindeki ekip güçlenirken, yerel hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi bekleniyor. Yasemin Kurtaç
Son yerel seçimlerde halkın büyük desteğiyle Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay, A Takımını belirlemeye başladı. Başkan Durbay, siyasi belediye başkan yardımcılıklarına meclis üyeleri Yenal Yıldırım ile Hakan Şimşek'i getirdi.

Şehzadeler Belediye Başkanı seçilen Gülşah Durbay, siyasi birikimleri ve deneyimleriyle dikkat çeken isimler Yenal Yıldırım ile Hakan Şimşek'i siyasi belediye başkan yardımcıları olarak belirledi.

"İLÇEMİZE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Durbay "Siyasi belediye başkan yardımcılıklarına Yenal Yıldırım ve Hakan Şimşek gibi deneyimli isimleri getirerek, Şehzadelerin kalkınması ve refahı için güçlü bir ekibimiz olduğunu göstermek istedik. Başkan Yardımcılarımız Yenal Yıldırım İnşaat Mühendisi, Hakan Şimşek ise Mali Müşavir olarak alanlarında son derece deneyimli, tecrübe sahibi ve kendilerini ilçemizde zaten kabul ettirmiş isimlerdir. Tecrübe ve mesleki bilgi birikimlerini şimdi Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler halkı için kullanacaklardır. Her iki Başkan Yardımcımıza da yeni görevlerinde başarılar diliyorum.  Halkımızın desteği ve güveniyle, birlikte daha yaşanabilir bir Şehzadeler inşa etmek için kararlılıkla çalışacağız. Herkesi kucaklayan, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçemize hizmet etmek en büyük hedefimiz." dedi. Belgin Koçak 

BAŞKAN DURBAY’IN EKİBİ GÜÇLENDİ

Yıldırım ve Şimşek 'in atanmasıyla birlikte belediye yönetimindeki ekip güçlenirken, yerel hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi bekleniyor. Yasemin Kurtaç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.