BAŞKAN DUTLULU 3 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

SİYASET 14.02.2024 - 16:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 16:49
 

BAŞKAN DUTLULU 3 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Kethüda, Kömürcü ve Hanpaşa mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar’a daha güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Başkan Dutlulu, “Bu hizmet yolculuğunda gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kethüda, Kömürcü ve Hanpaşa mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. “AKHİSAR’IMIZI DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ” İlk ziyaretini Kethüda Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Kethüda Mahallemizi ziyaret ederek halkımız ve esnafımızla buluştuk; yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi anlattık. Halkımızın destekleriyle ve çalışkan belediyecilik anlayışımızla Akhisar’ımızı hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız." açıklamasında bulundu. “YAPTIĞIMIZ VE YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİMİZİ ANLATTIK” Kethüda Mahallesi ziyareti sonrası Kömürcü Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Kömürcü Mahallemizi ziyaret ederek halkımızla buluştuk, yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizi anlattık. Halkımızın desteğiyle şehrimizde çok daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için mahalle halkımıza çok teşekkür ederim." ifadesinde bulundu. BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR Son ziyaret programını Hanpaşa Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Hanpaşa Mahallemizi ziyaret ettik. Her mahallemizde olduğu gibi Hanpaşa Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık. Güneş Enerjisi Santrallerimizden biri bu köyümüzde. Daha çok hizmet edeceğiz. Bu hizmet yolculuğunda gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler." diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Kethüda, Kömürcü ve Hanpaşa mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar’a daha güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Başkan Dutlulu, “Bu hizmet yolculuğunda gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Kethüda, Kömürcü ve Hanpaşa mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

“AKHİSAR’IMIZI DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ”

İlk ziyaretini Kethüda Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Kethüda Mahallemizi ziyaret ederek halkımız ve esnafımızla buluştuk; yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi anlattık. Halkımızın destekleriyle ve çalışkan belediyecilik anlayışımızla Akhisar’ımızı hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız." açıklamasında bulundu.

“YAPTIĞIMIZ VE YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİMİZİ ANLATTIK”

Kethüda Mahallesi ziyareti sonrası Kömürcü Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Kömürcü Mahallemizi ziyaret ederek halkımızla buluştuk, yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerimizi anlattık. Halkımızın desteğiyle şehrimizde çok daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için mahalle halkımıza çok teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.

BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR

Son ziyaret programını Hanpaşa Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Hanpaşa Mahallemizi ziyaret ettik. Her mahallemizde olduğu gibi Hanpaşa Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık. Güneş Enerjisi Santrallerimizden biri bu köyümüzde. Daha çok hizmet edeceğiz. Bu hizmet yolculuğunda gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler." diye konuştu. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.