BAŞKAN DUTLULU KUTSAL TOPRAKLARA GİDEN VATANDAŞLARI UĞURLADI

YEREL 26.12.2023 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2023 - 10:21
 

BAŞKAN DUTLULU KUTSAL TOPRAKLARA GİDEN VATANDAŞLARI UĞURLADI

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, umre ziyaretini yapmak üzere kutsal topraklara giden vatandaşların Çamönü Mahallesi’nde düzenlenen uğurlama törenine katıldı.
Akhisar’da Çamönü Mahallesi’nde umre ziyareti için kutsal topraklara giden vatandaşlar düzenlenen törenle yolculuklarına uğurlandı.  TÖRENDE DUALAR VE İLAHİLER OKUNDU Programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin yanı sıra din görevlileri tarafından umreye katılacaklara ibadetleri ve yapacakları ziyaretlerle ilgili detaylı bilgiler verildi. Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama töreninde dualar ve ilahiler de okundu. “VATANDAŞLARIMIZI DUALARLA UĞURLADIK” Başkan Dutlulu ise umre ziyareti yapacak vatandaşlar ve aileleri ile tek tek selamlaştı. Başkan Dutlulu konuşmasında, “Umre ziyaretlerini yapmak üzere Çamönü Mahallemizden hareket eden vatandaşlarımızı dualarla uğurladık. Allah ibadetlerini kabul eylesin, sağlıkla ve hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin ” ifadelerini kullandı. Duaların ardından kafile kutsal topraklara gitmek üzere otobüsler ile ilçeden ayrıldı. Hüseyin Güntaç Fömlü
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, umre ziyaretini yapmak üzere kutsal topraklara giden vatandaşların Çamönü Mahallesi’nde düzenlenen uğurlama törenine katıldı.

Akhisar’da Çamönü Mahallesi’nde umre ziyareti için kutsal topraklara giden vatandaşlar düzenlenen törenle yolculuklarına uğurlandı. 

TÖRENDE DUALAR VE İLAHİLER OKUNDU

Programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin yanı sıra din görevlileri tarafından umreye katılacaklara ibadetleri ve yapacakları ziyaretlerle ilgili detaylı bilgiler verildi. Duygu dolu anların yaşandığı uğurlama töreninde dualar ve ilahiler de okundu.

“VATANDAŞLARIMIZI DUALARLA UĞURLADIK”

Başkan Dutlulu ise umre ziyareti yapacak vatandaşlar ve aileleri ile tek tek selamlaştı. Başkan Dutlulu konuşmasında, “Umre ziyaretlerini yapmak üzere Çamönü Mahallemizden hareket eden vatandaşlarımızı dualarla uğurladık. Allah ibadetlerini kabul eylesin, sağlıkla ve hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin ” ifadelerini kullandı. Duaların ardından kafile kutsal topraklara gitmek üzere otobüsler ile ilçeden ayrıldı. Hüseyin Güntaç Fömlü

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.