BAŞKAN DUTLULU’DAN AKHİSAR’A HİZMET SÖZÜ

SİYASET 26.02.2024 - 14:54, Güncelleme: 26.02.2024 - 14:54
 

BAŞKAN DUTLULU’DAN AKHİSAR’A HİZMET SÖZÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Boyalılar, Harmandalı ve Kulaksızlar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar'a daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Dutlulu, "Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz." diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Boyalılar, Harmandalı ve Kulaksızlar mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. “DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ” İlk ziyaretini Boyalılar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Boyalılar Mahallemizi ziyaret ettik. Her mahallemizde olduğu gibi Boyalılar Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık. Güneş Enerjisi Santrallerimizden biri bu köyümüzde. Daha çok hizmet edeceğiz. Bu hizmet yolculuğunda gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler." açıklamasında bulundu. “YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİ ANLATTIK” Boyalılar Mahallesi ziyareti sonrası Harmandalı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Harmandalı Mahallemizi ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili halkımızın fikirlerini aldık, yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlattık. Bu hizmet yolculuğunda her bir hemşehrimizin desteği çok kıymetli ve çok değerli. Misafirperverlikleri, gösterdikleri ilgi ve güzel dilekleri için Harmandalı halkımıza çok teşekkür ederim." ifadesinde bulundu. BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR Son ziyaret programını Kulaksızlar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Kulaksızlar Mahallemizi ziyaret ettik. Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında tüm mahallelerimize hizmetimizi ulaştırdık çok şükür. Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Kulaksızlar halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Boyalılar, Harmandalı ve Kulaksızlar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar'a daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Dutlulu, "Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz." diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Boyalılar, Harmandalı ve Kulaksızlar mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

“DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİZ”

İlk ziyaretini Boyalılar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Boyalılar Mahallemizi ziyaret ettik. Her mahallemizde olduğu gibi Boyalılar Mahallemizde de güzel hizmetler yaptık. Güneş Enerjisi Santrallerimizden biri bu köyümüzde. Daha çok hizmet edeceğiz. Bu hizmet yolculuğunda gücümüze güç, umudumuza umut katan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler." açıklamasında bulundu.

“YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİ ANLATTIK”

Boyalılar Mahallesi ziyareti sonrası Harmandalı Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Harmandalı Mahallemizi ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili halkımızın fikirlerini aldık, yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlattık. Bu hizmet yolculuğunda her bir hemşehrimizin desteği çok kıymetli ve çok değerli. Misafirperverlikleri, gösterdikleri ilgi ve güzel dilekleri için Harmandalı halkımıza çok teşekkür ederim." ifadesinde bulundu.

BAŞKAN DUTLULU’DAN TEŞEKKÜR

Son ziyaret programını Kulaksızlar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Kulaksızlar Mahallemizi ziyaret ettik. Akhisar’ın merkezinde ve kırsalında tüm mahallelerimize hizmetimizi ulaştırdık çok şükür. Halkımızın duaları ve destekleri arkamızda olduğu sürece evelallah bu şehre daha çok hizmet edeceğiz. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için Kulaksızlar halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.