BAŞKAN DUTLULU'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

SİYASET 01.03.2024 - 15:16, Güncelleme: 01.03.2024 - 15:16
 

BAŞKAN DUTLULU'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Hasköy, Durasıl ve Ulupınar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar'a daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Dutlulu, “Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili halkımızın fikirlerini aldık, yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlattık." diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hasköy, Durasıl ve Ulupınar mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. “TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” İlk ziyaretini Hasköy Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Hasköy Mahallemizi ziyaret ettik. Bu hizmet yolculuğunda halkımızın destekleri arkamızda olduğu sürece, Akhisar'ımız için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Hasköy halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. “İLK 5 YILIMIZ DOLU DOLU GEÇTİ” Hasköy Mahallesi ziyareti sonrası Durasıl Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Durasıl Mahallemizi ziyaret ettik. İlk 5 yılımız hizmetlerimizle dolu dolu geçti; inşallah halkımızın da destekleriyle ikinci dönem daha çok çalışacağız. Misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve gösterdikleri ilgi için Ulupınar halkımıza çok teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu. “YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİ ANLATTIK” Son ziyaret programını Ulupınar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Ulupınar Mahallemizi ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili halkımızın fikirlerini aldık, yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlattık. Bu hizmet yolculuğunda her bir hemşehrimizin desteği çok kıymetli ve çok değerli. Misafirperverlikleri için Ulupınar halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. Musa Akar    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu; Hasköy, Durasıl ve Ulupınar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar'a daha çok hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Dutlulu, “Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili halkımızın fikirlerini aldık, yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlattık." diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hasköy, Durasıl ve Ulupınar mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

“TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İlk ziyaretini Hasköy Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Hasköy Mahallemizi ziyaret ettik. Bu hizmet yolculuğunda halkımızın destekleri arkamızda olduğu sürece, Akhisar'ımız için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Hasköy halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

“İLK 5 YILIMIZ DOLU DOLU GEÇTİ”

Hasköy Mahallesi ziyareti sonrası Durasıl Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Durasıl Mahallemizi ziyaret ettik. İlk 5 yılımız hizmetlerimizle dolu dolu geçti; inşallah halkımızın da destekleriyle ikinci dönem daha çok çalışacağız. Misafirperverlikleri, hoş sohbetleri ve gösterdikleri ilgi için Ulupınar halkımıza çok teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

“YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİ ANLATTIK”

Son ziyaret programını Ulupınar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Ulupınar Mahallemizi ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili halkımızın fikirlerini aldık, yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlattık. Bu hizmet yolculuğunda her bir hemşehrimizin desteği çok kıymetli ve çok değerli. Misafirperverlikleri için Ulupınar halkımıza çok teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. Musa Akar

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.