BAŞKAN DUTLULU’DAN HASHOCA’YA ZİYARET

SİYASET 11.01.2024 - 13:19, Güncelleme: 11.01.2024 - 13:19
 

BAŞKAN DUTLULU’DAN HASHOCA’YA ZİYARET

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, halkın içinde olmaya devam ederek Hashoca Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Dutlulu, “Her köşe başında vatandaşlarımızdan aldığımız güzel dilekler ve dualar bize her zaman güç veriyor. Bu güçle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Ziyaretlerde Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan ve ekibi de katıldı. TALEP VE ÖNERİLER NOT EDİLDİ Başkan Dutlulu, tüm esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileğinde bulundu. Akhisar Belediyesi olarak şehre yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Dutlulu, vatandaşların ve esnafların talep ve önerileri ile ilgili de görüşlerini dinledi, yapılması gerekenleri not aldı. “TALEPLERİNİ, ÖNERİLERİNİ, DERTLERİNİ DİNLEDİK” Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ; “Biz seçimden seçime değil, görev süremiz boyunca sürekli halkımızın içinde olduk. Onların taleplerini, önerilerini, dertlerini dinledik. Çay davetlerine katılarak mahallelerimizi nasıl daha güzel hale getirebiliriz onları konuştuk. Bu gün de Hashoca Mahallemizi ziyaret ederek halkımızla buluştuk, esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Her köşe başında vatandaşlarımızdan aldığımız güzel dilekler ve dualar bize her zaman güç veriyor. Bu güçle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  AKHİSAR, BAŞKAN DUTLULU’DAN MEMNUN Vatandaş ve esnaflar da Başkan Dutlulu’nun her zaman halkın içinde olmasından duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Haber Merkezi
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, halkın içinde olmaya devam ederek Hashoca Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Dutlulu, “Her köşe başında vatandaşlarımızdan aldığımız güzel dilekler ve dualar bize her zaman güç veriyor. Bu güçle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretlerde Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Emine Güven, Gençlik Kolları Başkanı Emre Ercan ve ekibi de katıldı.

TALEP VE ÖNERİLER NOT EDİLDİ

Başkan Dutlulu, tüm esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileğinde bulundu. Akhisar Belediyesi olarak şehre yaptıkları hizmetleri anlatan Başkan Dutlulu, vatandaşların ve esnafların talep ve önerileri ile ilgili de görüşlerini dinledi, yapılması gerekenleri not aldı.

“TALEPLERİNİ, ÖNERİLERİNİ, DERTLERİNİ DİNLEDİK”

Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ; “Biz seçimden seçime değil, görev süremiz boyunca sürekli halkımızın içinde olduk. Onların taleplerini, önerilerini, dertlerini dinledik. Çay davetlerine katılarak mahallelerimizi nasıl daha güzel hale getirebiliriz onları konuştuk. Bu gün de Hashoca Mahallemizi ziyaret ederek halkımızla buluştuk, esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Her köşe başında vatandaşlarımızdan aldığımız güzel dilekler ve dualar bize her zaman güç veriyor. Bu güçle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

AKHİSAR, BAŞKAN DUTLULU’DAN MEMNUN

Vatandaş ve esnaflar da Başkan Dutlulu’nun her zaman halkın içinde olmasından duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.