BAŞKAN DUTLULU'YA VATANDAŞLARDAN SEVGİ SELİ

SİYASET 12.02.2024 - 14:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 11:36
 

BAŞKAN DUTLULU'YA VATANDAŞLARDAN SEVGİ SELİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Süleymanköy, Sırtköy ve Sabancılar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar’a daha güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Başkan Dutlulu, “Sahada halkımızın içinde olduk ve sorunları çözmek için tüm gücümüzle çalıştık.” açıklamasında bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Süleymanköy, Sırtköy ve Sabancılar mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti. “TÜM HALKIMIZA EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK” İlk ziyaretini Süleymanköy Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Süleymanköy’ü ziyaret ettik. Biz 5 yıl boyunca, bize oy versin vermesin, hiç kimseyi ayrıştırmadan tüm halkımıza eşit hizmet götürdük; kimsenin siyasi görüşünü sormadık, bundan sonra da bu anlayışla çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Süleymanköy halkımıza teşekkür ederim." açıklamasında bulundu. “AKHİSAR’IMIZA DAHA NİCE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ” Süleymanköy Mahallesi ziyareti sonrası Sırtköy Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Sırtköy’ü ziyaret ettik. Gittiğimiz her köyde halkımızın hizmetlerimizden memnuniyetini dile getirmesi bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Çalışkan belediyecilik anlayışımızla Akhisar’ımıza daha nice güzel hizmetler kazandıracağız." ifadesinde bulundu. “HALKIMIZLA KUCAKLAŞTIK” Son ziyaret programını Sabancılar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Sabancılar Mahallemizde halkımızla kucaklaştık. Biz, seçimden seçime gelen siyasetçiler gibi hiç olmadık, makam odalarından şehri yönetmedik. Sahada halkımızın içinde olduk ve sizlerin dile getirdiği sorunları çözmek için tüm gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da bu şekilde olacak. Misafirperverlikleri ve güzel dilekleri için Sabancılar halkımıza çok teşekkür ederim." diyerek sözlerine son verdi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Süleymanköy, Sırtköy ve Sabancılar mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile buluştu. Akhisar’a daha güzel hizmetler kazandıracaklarını ifade eden Başkan Dutlulu, “Sahada halkımızın içinde olduk ve sorunları çözmek için tüm gücümüzle çalıştık.” açıklamasında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı ve mevcut Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Süleymanköy, Sırtköy ve Sabancılar mahallelerini ziyaret eden Başkan Dutlulu, Akhisar'da daha güzel hizmetlere imza atacaklarını ifade etti.

“TÜM HALKIMIZA EŞİT HİZMET GÖTÜRDÜK”

İlk ziyaretini Süleymanköy Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Süleymanköy’ü ziyaret ettik. Biz 5 yıl boyunca, bize oy versin vermesin, hiç kimseyi ayrıştırmadan tüm halkımıza eşit hizmet götürdük; kimsenin siyasi görüşünü sormadık, bundan sonra da bu anlayışla çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Misafirperverlikleri için Süleymanköy halkımıza teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

“AKHİSAR’IMIZA DAHA NİCE GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”

Süleymanköy Mahallesi ziyareti sonrası Sırtköy Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dutlulu, "Sırtköy’ü ziyaret ettik. Gittiğimiz her köyde halkımızın hizmetlerimizden memnuniyetini dile getirmesi bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Çalışkan belediyecilik anlayışımızla Akhisar’ımıza daha nice güzel hizmetler kazandıracağız." ifadesinde bulundu.

“HALKIMIZLA KUCAKLAŞTIK”

Son ziyaret programını Sabancılar Mahallesi'ne gerçekleştiren Başkan Dutlulu, "Sabancılar Mahallemizde halkımızla kucaklaştık. Biz, seçimden seçime gelen siyasetçiler gibi hiç olmadık, makam odalarından şehri yönetmedik. Sahada halkımızın içinde olduk ve sizlerin dile getirdiği sorunları çözmek için tüm gücümüzle çalıştık. Bundan sonra da bu şekilde olacak. Misafirperverlikleri ve güzel dilekleri için Sabancılar halkımıza çok teşekkür ederim." diyerek sözlerine son verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.