BAŞKAN ERGÜN’DEN PERSONELİNİ SEVİNDİREN HABER: MAAŞLARA ZAM YAPILDI

MANİSA GÜNDEMİ 26.01.2024 - 16:32, Güncelleme: 26.01.2024 - 16:32
 

BAŞKAN ERGÜN’DEN PERSONELİNİ SEVİNDİREN HABER: MAAŞLARA ZAM YAPILDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi İşçi Maaşlarına zam yapıldı. Başkanı Cengiz Ergün, büyükşehir bünyesinde çalışan işçilerin alacağı en düşük ücretin 26.508 TL olduğunu açıkladı. Başkan Ergün, 3 bin 805 personelin ortalama ücreti ise 27.510 TL'ye yükseldiğini belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve iştiraklerinde görev yapan çalışanları sevindirecek bir açıklama yaptı. “PERSONELİMİZİN ALACAĞI EN AZ ÜCRET, 26.508 TL OLMUŞTUR” Başkan Ergün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile iştirak şirketlerimizde görev yapan değerli çalışanlarımızın yüzünü güldürecek maaş güncellemelerine ilişkin protokolümüzü, Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Sayın İdris Ersoy ile imzaladık. 4.615’i bulan çalışanlarımızın refah seviyesini yükseltmek amacıyla yıllık bazda yüzde 135; son 6 ayı baz aldığımızda ise yüzde 69 gibi bir artış gerçekleştirdik. Yaptığımız bu düzenlemeyle personelimizin alacağı en az ücret, 26.508 TL olmuştur. Bunun dışındaki 3805 personelimizin de ortalama ücretini 27.510 TL'ye yükselttik. Şehrimize hizmet etme noktasında özveriyle görev yapan tüm çalışanlarımızı sevgiyle selamlıyor, maaş zamlarının hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Güle güle harcasınlar” ifadelerine yer verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu
Manisa Büyükşehir Belediyesi İşçi Maaşlarına zam yapıldı. Başkanı Cengiz Ergün, büyükşehir bünyesinde çalışan işçilerin alacağı en düşük ücretin 26.508 TL olduğunu açıkladı. Başkan Ergün, 3 bin 805 personelin ortalama ücreti ise 27.510 TL'ye yükseldiğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve iştiraklerinde görev yapan çalışanları sevindirecek bir açıklama yaptı.

“PERSONELİMİZİN ALACAĞI EN AZ ÜCRET, 26.508 TL OLMUŞTUR”

Başkan Ergün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz ile iştirak şirketlerimizde görev yapan değerli çalışanlarımızın yüzünü güldürecek maaş güncellemelerine ilişkin protokolümüzü, Hizmet-İş Genel Başkan Yardımcısı Sayın İdris Ersoy ile imzaladık. 4.615’i bulan çalışanlarımızın refah seviyesini yükseltmek amacıyla yıllık bazda yüzde 135; son 6 ayı baz aldığımızda ise yüzde 69 gibi bir artış gerçekleştirdik. Yaptığımız bu düzenlemeyle personelimizin alacağı en az ücret, 26.508 TL olmuştur. Bunun dışındaki 3805 personelimizin de ortalama ücretini 27.510 TL'ye yükselttik. Şehrimize hizmet etme noktasında özveriyle görev yapan tüm çalışanlarımızı sevgiyle selamlıyor, maaş zamlarının hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Güle güle harcasınlar” ifadelerine yer verdi. Hüseyin Güntaç Fömlu

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.