BAŞKAN ERGÜN’DEN YUNUSEMRE’DE ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

SİYASET 06.03.2024 - 11:00, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:31
 

BAŞKAN ERGÜN’DEN YUNUSEMRE’DE ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cengiz Ergün, Bahtiyar Tosunbaş Caddesi ve 8 Eylül Caddesinde yağmura rağmen esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesinde vatandaş ve esnafla buluştu. Kapalı ve yağışlı havaya rağmen Başkan Ergün’ü bağrına basan vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi. ZİYARETLERE YOĞUN İLGİ Başkan Ergün’e; MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Hasan İlkcan Durmaz ve partililer eşlik etti. SIKILMADIK EL KALMADI Bahtiyar Tosunbaş Caddesi ile başlayan ve 8 Eylül Caddesi ile devam eden güzergahta esnafı ve vatandaşı selamlayan ve sıkılmadık el bırakmayan Başkan Ergün’e ilgi görülmeye değerdi. Esnafın ve vatandaşın davetlerini de geri çevirmeyen Ergün, güzergah boyunca sık sık çay molası da verdi. MHP YUNUSEMRE TEŞKİLATINDA DA PARTİLİLERLE BULUŞULDU MHP Yunusemre İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, partililerle buluşan Başkan Ergün, 31 Mart seçimleri için canla başla çalışan partililere teşekkür etti. Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cengiz Ergün, Bahtiyar Tosunbaş Caddesi ve 8 Eylül Caddesinde yağmura rağmen esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesinde vatandaş ve esnafla buluştu. Kapalı ve yağışlı havaya rağmen Başkan Ergün’ü bağrına basan vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi.

ZİYARETLERE YOĞUN İLGİ

Başkan Ergün’e; MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Hasan İlkcan Durmaz ve partililer eşlik etti.

SIKILMADIK EL KALMADI

Bahtiyar Tosunbaş Caddesi ile başlayan ve 8 Eylül Caddesi ile devam eden güzergahta esnafı ve vatandaşı selamlayan ve sıkılmadık el bırakmayan Başkan Ergün’e ilgi görülmeye değerdi. Esnafın ve vatandaşın davetlerini de geri çevirmeyen Ergün, güzergah boyunca sık sık çay molası da verdi.

MHP YUNUSEMRE TEŞKİLATINDA DA PARTİLİLERLE BULUŞULDU

MHP Yunusemre İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, partililerle buluşan Başkan Ergün, 31 Mart seçimleri için canla başla çalışan partililere teşekkür etti. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.