BAŞKAN İKSİR’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

MANİSA GÜNDEMİ 11.05.2024 - 13:52, Güncelleme: 11.05.2024 - 13:52
 

BAŞKAN İKSİR’DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir Anneler Günü için bir mesaj yayımladı.
Annelerin toplumun temel taşı olduğunu söyleyen Başkan İksir, “Anneler, hayatımızın her anında en büyük destekçimiz, rehberimiz ve güven kaynağımızdır. Onlar, sadece ailemizin değil, toplumumuzun da temel taşıdır” dedi.  “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM” Başkan İksir Anneler Günü gibi özel bir günde kadına yönelik şiddete vurgu yaptı. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir’in açıklaması şu şekilde, “Bugün Anneler Günü'nü kutlarken, tüm annelerimizin fedakarlıklarını ve sevgilerini takdir ederek, hepsine bizleri bugünlere getirdikleri için  teşekkür ederim. Anneler, hayatımızın her anında en büyük destekçimiz, rehberimiz ve güven kaynağımızdır. Onlar, sadece ailemizin değil, toplumumuzun da temel taşıdır.Ancak bu özel günü kutlarken, ülkemizde hâlâ devam eden bir soruna, kadına yönelik şiddete de dikkat çekmek istiyorum. Kadına yönelik şiddet, sadece mağdur olan kadınlarımızı değil, onların çocuklarını, ailelerini ve dolayısıyla tüm toplumu derinden etkileyen bir sorundur. Annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz ve kızlarımız her türlü şiddetten uzak, güvenli bir ortamda yaşamayı hak ediyor. Bu Anneler Günü'nde, kadına yönelik şiddetle mücadele etme konusunda hepimize düşen sorumlulukları hatırlatmak istiyorum. Şiddeti önlemek, mağdurlara destek olmak ve bu konuda farkındalık yaratmak hepimizin görevidir. Annelerimizin sadece bugün değil, her gün baş tacı edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Onları korumak, onurlandırmak ve desteklemek, sadece bugünün değil her günün meselesi olmalıdır.Bu vesileyle, başta Manisamız ve Türkiyemiz olmak üzere, tüm dünyadaki annelerin Anneler Günü'nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilerim. Unutmayın ki, her gün annelerimize gösterdiğimiz sevgi ve saygı, onlara karşı olan sorumluluklarımızın en temelidir. Şiddetsiz, mutlu ve huzurlu bir dünya için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” Haber Merkezi
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir Anneler Günü için bir mesaj yayımladı.

Annelerin toplumun temel taşı olduğunu söyleyen Başkan İksir, “Anneler, hayatımızın her anında en büyük destekçimiz, rehberimiz ve güven kaynağımızdır. Onlar, sadece ailemizin değil, toplumumuzun da temel taşıdır” dedi.

 “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM”

Başkan İksir Anneler Günü gibi özel bir günde kadına yönelik şiddete vurgu yaptı. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir’in açıklaması şu şekilde, “Bugün Anneler Günü'nü kutlarken, tüm annelerimizin fedakarlıklarını ve sevgilerini takdir ederek, hepsine bizleri bugünlere getirdikleri için  teşekkür ederim. Anneler, hayatımızın her anında en büyük destekçimiz, rehberimiz ve güven kaynağımızdır. Onlar, sadece ailemizin değil, toplumumuzun da temel taşıdır.Ancak bu özel günü kutlarken, ülkemizde hâlâ devam eden bir soruna, kadına yönelik şiddete de dikkat çekmek istiyorum. Kadına yönelik şiddet, sadece mağdur olan kadınlarımızı değil, onların çocuklarını, ailelerini ve dolayısıyla tüm toplumu derinden etkileyen bir sorundur. Annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz ve kızlarımız her türlü şiddetten uzak, güvenli bir ortamda yaşamayı hak ediyor. Bu Anneler Günü'nde, kadına yönelik şiddetle mücadele etme konusunda hepimize düşen sorumlulukları hatırlatmak istiyorum. Şiddeti önlemek, mağdurlara destek olmak ve bu konuda farkındalık yaratmak hepimizin görevidir. Annelerimizin sadece bugün değil, her gün baş tacı edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Onları korumak, onurlandırmak ve desteklemek, sadece bugünün değil her günün meselesi olmalıdır.Bu vesileyle, başta Manisamız ve Türkiyemiz olmak üzere, tüm dünyadaki annelerin Anneler Günü'nü kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilerim. Unutmayın ki, her gün annelerimize gösterdiğimiz sevgi ve saygı, onlara karşı olan sorumluluklarımızın en temelidir. Şiddetsiz, mutlu ve huzurlu bir dünya için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.