Başkan Oran koronavirüse yakalandı

İZMİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2022 - 10:25, Güncelleme: 03.02.2022 - 10:25
 

Başkan Oran koronavirüse yakalandı

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran koronavirüse yakalandı.
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran koronavirüse yakalandı. Başkan Oran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Çeşme ailem, değerli dostlarım; Geçirmekte olduğum Covid sebebiyle bir süre daha sizlerden ayrı kalacak, fakat çok yakında ilk günkü heyecanla yine sahada, yanınızda olacağım. Sizleri çok özledim" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Oran’ın koronavirüs nedeniyle izolasyonda olması nedeniyle 1 Şubat Salı günü gerçekleştirilen belediye meclisi toplantısını, Meclis Başkan Vekili Aybars Yıldırım yönetti.
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran koronavirüse yakalandı.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran koronavirüse yakalandı.

Başkan Oran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgili Çeşme ailem, değerli dostlarım; Geçirmekte olduğum Covid sebebiyle bir süre daha sizlerden ayrı kalacak, fakat çok yakında ilk günkü heyecanla yine sahada, yanınızda olacağım. Sizleri çok özledim" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Oran’ın koronavirüs nedeniyle izolasyonda olması nedeniyle 1 Şubat Salı günü gerçekleştirilen belediye meclisi toplantısını, Meclis Başkan Vekili Aybars Yıldırım yönetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.