BAŞKAN ÖZALPER YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

SİYASET 21.04.2024 - 14:02, Güncelleme: 21.04.2024 - 14:34
 

BAŞKAN ÖZALPER YEREL YÖNETİMLER ÇALIŞTAYI’NA KATILDI

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper de çalıştaya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve 14 ilçe Belediye Başkanı ile birlikte katıldı. Başkan Özalper, “Halkımız bizlere çok büyük bir fırsat verdi. Bu fırsatı ortak akılla değerlendirerek yıllardır bitmek bilmeyen heyecanla beklediğimiz büyük başarının kilidini açacağız” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’na CHP’nin Belediye Başkanları ve İl Başkanları katıldı. Çalıştayda konuşan Başkan Özalper, kolektif çalışma sistemiyle başarıyı kalıcı hale getireceklerini söyledi. “UZUN VE ZORLU BİR YOLCULUĞUN SONUNDA DEĞİL ORTASINDAYIZ” İl Başkanı Özalper, “Manisa Büyükşehir ve 17 ilçenin 14'ünü kazanarak kentimizde tarih yazan örgütümüzün İl Başkanı olarak sizlerle bu çalıştayda bir araya gelmekten büyük bir onur duyuyorum. Uzun ve zorlu bir yolculuğun sonunda değil, aslında tam da ortasında olduğumuzun bilinciyle karşınızdayım. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından partimizde başlayan değişimin hem örgütümüzde hem de halkımızda yarattığı heyecanla ana baba ocağımız CHP, 47 yıl sonra Türkiye'de sandıktan birinci parti olarak çıktı. Bir yandan bu başarının heyecanını yaşarken diğer yandan getirmiş olduğu büyük sorumluluğu da omuzlarımızda hissediyoruz. 2019 yerel seçimlerinde birbirinden kıymetli Belediye Başkanlarımızın yaptığı başarılı çalışmalar ve parti içi değişimin güçlü yankısıyla yepyeni bir yoldayız. Bu yol, yıllardır ümitle ve bitmeyen bir heyecanla beklediğimiz genelde iktidar yoludur” dedi. “BÜYÜK BİR FIRSATIN KAPISINI ARALADIK” CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıyla birlikte partimiz yine büyük bir fırsatın eşiğindedir. İktidarın kapısını aralayan bu fırsat, yalnızca örgüt ve belediyelerin iki eşit paydaş olarak ortak akılla çalışmasıyla sonuca ulaşacaktır. Bizler bireylerin hak ve özgürlüklerini önceleyen bir yapıdan gelmekle beraber, başarının ancak ortak akıl ve kolektif bir çalışmayla sağlanacağını biliyoruz. Son seçimlerde yakaladığımız başarının temel yapıtaşı da budur. Örgütünden güç alan siyasi hareketlerin neler başarabileceğine en iyi örnek olan son seçimdeki çalışma modelimizi önümüzdeki sürece de taşımalı, örgüt-il yönetimi-yerel yönetim kademelerinin koordineli çalışmasını sağlamalıyız. Türkiye, yepyeni bir siyasi yola giriyor. Bu yolda partimiz ancak yıllardır omuz omuza mücadele veren örgütü, yurttaşların büyük bir teveccüh göstererek seçtiği Belediye Başkanları ve Genel Merkezimiz ile yapacağı ortak çalışmalarla 2028'de istenen başarıya ulaşabilecektir” Belgin Koçak 
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper de çalıştaya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve 14 ilçe Belediye Başkanı ile birlikte katıldı. Başkan Özalper, “Halkımız bizlere çok büyük bir fırsat verdi. Bu fırsatı ortak akılla değerlendirerek yıllardır bitmek bilmeyen heyecanla beklediğimiz büyük başarının kilidini açacağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı’na CHP’nin Belediye Başkanları ve İl Başkanları katıldı. Çalıştayda konuşan Başkan Özalper, kolektif çalışma sistemiyle başarıyı kalıcı hale getireceklerini söyledi.

“UZUN VE ZORLU BİR YOLCULUĞUN SONUNDA DEĞİL ORTASINDAYIZ”

İl Başkanı Özalper, “Manisa Büyükşehir ve 17 ilçenin 14'ünü kazanarak kentimizde tarih yazan örgütümüzün İl Başkanı olarak sizlerle bu çalıştayda bir araya gelmekten büyük bir onur duyuyorum. Uzun ve zorlu bir yolculuğun sonunda değil, aslında tam da ortasında olduğumuzun bilinciyle karşınızdayım. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından partimizde başlayan değişimin hem örgütümüzde hem de halkımızda yarattığı heyecanla ana baba ocağımız CHP, 47 yıl sonra Türkiye'de sandıktan birinci parti olarak çıktı. Bir yandan bu başarının heyecanını yaşarken diğer yandan getirmiş olduğu büyük sorumluluğu da omuzlarımızda hissediyoruz. 2019 yerel seçimlerinde birbirinden kıymetli Belediye Başkanlarımızın yaptığı başarılı çalışmalar ve parti içi değişimin güçlü yankısıyla yepyeni bir yoldayız. Bu yol, yıllardır ümitle ve bitmeyen bir heyecanla beklediğimiz genelde iktidar yoludur” dedi.

“BÜYÜK BİR FIRSATIN KAPISINI ARALADIK”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıyla birlikte partimiz yine büyük bir fırsatın eşiğindedir. İktidarın kapısını aralayan bu fırsat, yalnızca örgüt ve belediyelerin iki eşit paydaş olarak ortak akılla çalışmasıyla sonuca ulaşacaktır. Bizler bireylerin hak ve özgürlüklerini önceleyen bir yapıdan gelmekle beraber, başarının ancak ortak akıl ve kolektif bir çalışmayla sağlanacağını biliyoruz. Son seçimlerde yakaladığımız başarının temel yapıtaşı da budur. Örgütünden güç alan siyasi hareketlerin neler başarabileceğine en iyi örnek olan son seçimdeki çalışma modelimizi önümüzdeki sürece de taşımalı, örgüt-il yönetimi-yerel yönetim kademelerinin koordineli çalışmasını sağlamalıyız. Türkiye, yepyeni bir siyasi yola giriyor. Bu yolda partimiz ancak yıllardır omuz omuza mücadele veren örgütü, yurttaşların büyük bir teveccüh göstererek seçtiği Belediye Başkanları ve Genel Merkezimiz ile yapacağı ortak çalışmalarla 2028'de istenen başarıya ulaşabilecektir” Belgin Koçak 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.