Batman’da 35 köy ve 49 mezrada yol açma çalışmaları devam ediyor

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2024 - 18:01, Güncelleme: 01.02.2024 - 17:10
 

Batman’da 35 köy ve 49 mezrada yol açma çalışmaları devam ediyor

Batman’da 35 köy ve 49 mezrada yol açma çalışmaları devam ediyor
Batman’da yoğun kar yağışından dolayı kapanan 35 köy ve 49 mezra yolu açma çalışmaları devam ediyor.Batman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 27 Ocak’tan itibaren yoğun kar yağışından dolayı Sason ve Kozluk ilçelerinde 35 köy 49 mezra yolu ulaşıma kapandı.İl Özel İdaresi ekiplerince kapanan köy yollarını açma çalışmaları başlatıldı.Çalışmalar sonucu 27 köy ve 25 mezra yolu ulaşıma açılırken Sason ilçesinde kapalı 8 köy ve 24 mezra yolunu açma çalışmaları devam ediyor.Yolların yeniden kapanması ihtimaline karlı ekiplerin hazır bekletildiği belirtilen açıklamada, sürücülerin dikkatli olmaları istendi.
Batman’da 35 köy ve 49 mezrada yol açma çalışmaları devam ediyor
Batman’da yoğun kar yağışından dolayı kapanan 35 köy ve 49 mezra yolu açma çalışmaları devam ediyor.
Batman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, 27 Ocak’tan itibaren yoğun kar yağışından dolayı Sason ve Kozluk ilçelerinde 35 köy 49 mezra yolu ulaşıma kapandı.
İl Özel İdaresi ekiplerince kapanan köy yollarını açma çalışmaları başlatıldı.
Çalışmalar sonucu 27 köy ve 25 mezra yolu ulaşıma açılırken Sason ilçesinde kapalı 8 köy ve 24 mezra yolunu açma çalışmaları devam ediyor.
Yolların yeniden kapanması ihtimaline karlı ekiplerin hazır bekletildiği belirtilen açıklamada, sürücülerin dikkatli olmaları istendi.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.