Batman’da terör operasyonu: DEM Parti ilçe eşbaşkanı tutuklandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2023 - 14:31, Güncelleme: 24.12.2023 - 13:40
 

Batman’da terör operasyonu: DEM Parti ilçe eşbaşkanı tutuklandı

Batman’da terör operasyonu: DEM Parti ilçe eşbaşkanı tutuklandı
Batman’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kozluk Eşbaşkanı Ömer Emen tutuklandı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması çerçevesinde hakkında yakalama kararı çıkartılan Kozluk Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş başkanı Ömer Emen, evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Emen, buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ankara’ya SEGBİS ile bağlanan Emen, “terör örgüt üyeliği"nden tutuklandı.
Batman’da terör operasyonu: DEM Parti ilçe eşbaşkanı tutuklandı
Batman’da, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Kozluk Eşbaşkanı Ömer Emen tutuklandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması çerçevesinde hakkında yakalama kararı çıkartılan Kozluk Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş başkanı Ömer Emen, evine düzenlenen operasyonla yakalandı. Batman İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Emen, buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Ankara’ya SEGBİS ile bağlanan Emen, “terör örgüt üyeliği"nden tutuklandı.

Batman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.