BAYRAM HAVASI BİTİYOR, KAVURUCU SICAKLIKLAR GELİYOR

ÇEVRE 12.04.2024 - 15:16, Güncelleme: 12.04.2024 - 15:16
 

BAYRAM HAVASI BİTİYOR, KAVURUCU SICAKLIKLAR GELİYOR

Son dönemde Manisa’da inişli çıkışlı bir grafik sergileyen hava sıcaklıkları tekrardan yükseliyor. Ramazan bayramının hemen ardından bahar havası yerini yaz havasına bırakacak. Manisa’da termometreler 15 Nisan pazartesi günü 30 dereceyi gösterecek.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelindeki son hava tahminlerini yayınladı. METEOROLOJİ’DEN HAVA TAHMİNİ Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve kuzeydoğu kesimlerinin çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Ordu, Sivas, Malatya, Mardin, Batman ve Diyarbakır'ın güney çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Gaziantep il genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır. GÜNEY DOĞU’DA SICAKLIK ARTIYOR Güneydoğu kesimlerde 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. KUZEY EGE’DE RÜZGAR ETKİLİ OLACAK Genellikle kuzey ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. MANİSA'DA SICAKLIK ARTIYOR Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Manisa'da havanın bugün açık geçmesi bekleniyor. Kent genelinde sıcaklık hissedilir derecede artacak. Bugün Manisa'da termometreler 29 dereceyi gösterecek. SICAKLIK 30 DERECEYE KADAR ÇIKACAK Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 29°. Yarın için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 29°. 14 Nisan 2024 Pazar Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 28°. 15 Nisan Pazartesi Manisa hava durumu az bulutlu, sıcaklık 30°.  16 Nisan Manisa hava durumu az bulutlu, sıcaklık 30°. Haber Merkezi  
Son dönemde Manisa’da inişli çıkışlı bir grafik sergileyen hava sıcaklıkları tekrardan yükseliyor. Ramazan bayramının hemen ardından bahar havası yerini yaz havasına bırakacak. Manisa’da termometreler 15 Nisan pazartesi günü 30 dereceyi gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelindeki son hava tahminlerini yayınladı.

METEOROLOJİ’DEN HAVA TAHMİNİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve kuzeydoğu kesimlerinin çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Ordu, Sivas, Malatya, Mardin, Batman ve Diyarbakır'ın güney çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Gaziantep il genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ile Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır.

GÜNEY DOĞU’DA SICAKLIK ARTIYOR

Güneydoğu kesimlerde 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

KUZEY EGE’DE RÜZGAR ETKİLİ OLACAK

Genellikle kuzey ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

MANİSA'DA SICAKLIK ARTIYOR

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Manisa'da havanın bugün açık geçmesi bekleniyor. Kent genelinde sıcaklık hissedilir derecede artacak. Bugün Manisa'da termometreler 29 dereceyi gösterecek.

SICAKLIK 30 DERECEYE KADAR ÇIKACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 29°. Yarın için Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 29°. 14 Nisan 2024 Pazar Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 28°. 15 Nisan Pazartesi Manisa hava durumu az bulutlu, sıcaklık 30°.  16 Nisan Manisa hava durumu az bulutlu, sıcaklık 30°. Haber Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.