Bingöl’de uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2024 - 16:59, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:09
 

Bingöl’de uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı

Bingöl’de uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı
Bingöl’ün Solhan ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 2 kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirilirken 1 şüpheli de gözaltına alındı.Valilikten yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde; Solhan ilçesinde icra edilen faaliyette A.A. isimli şüpheli şahıs 2 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ile yakalanmıştır. Olay ile ilgili A.A. isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir” denildi.
Bingöl’de uyuşturucu madde ele geçirildi: 1 gözaltı
Bingöl’ün Solhan ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 2 kilo 600 gram esrar maddesi ele geçirilirken 1 şüpheli de gözaltına alındı.
Valilikten yapılan açıklamada, “Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde; Solhan ilçesinde icra edilen faaliyette A.A. isimli şüpheli şahıs 2 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ile yakalanmıştır. Olay ile ilgili A.A. isimli şüpheli şahıs hakkında adli işlemler devam etmektedir” denildi.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.