Bingöl’de zorunlu kış lastiği denetimi yapıldı

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2023 - 16:57, Güncelleme: 01.12.2023 - 16:28
 

Bingöl’de zorunlu kış lastiği denetimi yapıldı

Bingöl’de zorunlu kış lastiği denetimi yapıldı
Bingöl’de şehir içi ve şehirlerarası yük ile yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu uygulamasıyla birlikte ekipler tarafından denetim yapıldı.Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bingöl’de de 1 Aralık - 1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından denetim yapıldı. Bingöl-Genç karayolu Çayağzı mevkinde denetim yapan ekipler, hem sürücüleri bilgilendirdi hem araçların lastiklerini kontrol etti.Ekipler, kış lastiği denetimlerinin periyodik olarak devam edeceğini bildirdi.
Bingöl’de zorunlu kış lastiği denetimi yapıldı
Bingöl’de şehir içi ve şehirlerarası yük ile yolcu taşıyan ticari araçlar için kış lastiği takma zorunluluğu uygulamasıyla birlikte ekipler tarafından denetim yapıldı.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bingöl’de de 1 Aralık - 1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından denetim yapıldı. Bingöl-Genç karayolu Çayağzı mevkinde denetim yapan ekipler, hem sürücüleri bilgilendirdi hem araçların lastiklerini kontrol etti.
Ekipler, kış lastiği denetimlerinin periyodik olarak devam edeceğini bildirdi.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.