Bitlis’te kış lastiği uygulaması

ÇEVRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2023 - 16:15, Güncelleme: 02.12.2023 - 15:11
 

Bitlis’te kış lastiği uygulaması

Bitlis’te kış lastiği uygulaması
Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından kış lastiği denetimleri yapılıyor.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından; 1 Aralık 2023 tarihi itibariyle başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması çerçevesinde sürücü ve yolcuların güvenliği için denetimler yapılıyor. Denetimlerde sürücülere kış lastiği hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 1 Nisan 2024 tarihinde sona erecek olan zorunlu kış lastiği uygulaması süresince denetim ve kontroller devam edecektir” denildi.
Bitlis’te kış lastiği uygulaması
Bitlis İl Jandarma Komutanlığı tarafından kış lastiği denetimleri yapılıyor.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “Bitlis İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri tarafından; 1 Aralık 2023 tarihi itibariyle başlayan zorunlu kış lastiği uygulaması çerçevesinde sürücü ve yolcuların güvenliği için denetimler yapılıyor. Denetimlerde sürücülere kış lastiği hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 1 Nisan 2024 tarihinde sona erecek olan zorunlu kış lastiği uygulaması süresince denetim ve kontroller devam edecektir” denildi.

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.