Büyükşehir'den 650 üreticiye üzüm sergi örtüsü

MANİSA GÜNDEMİ 24.08.2023 - 12:38, Güncelleme: 24.08.2023 - 12:38
 

Büyükşehir'den 650 üreticiye üzüm sergi örtüsü

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 7500 üzüm üreticisine yüzde 100 hibe ile 7500 top üzüm sergi örtüsü teslimi devam ediyor. Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde düzenlenen törenle Gölmarmara ilçesindeki 500 üreticiye, Akhisar ilçesindeki 150 üreticiye toplamda 650 top üzüm sergi örtüsü teslim edildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmanın sağlanması, üreticilerin daha çok üretip daha çok kazanması, gelirlerinin artması amacıyla desteklerini tüm hızıyla sürdürüyor.  YÜZDE 100 HİBE DESTEĞİ Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsala yönelik daha önce yapılan zeytin kasası, üzüm sepeti, meyve fidanı gibi desteklemelerin yanında il genelindeki 7500 üzüm üreticisine yüzde 100 hibe desteği ile 7500 top üzüm sergi örtüsünün dağıtım törenleri devam ediyor. Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde düzenlenen törenle toplamda 650 üreticiye 650 top üzüm sergi örtüsü teslim edildi. Gölmarmara ve Akhisar ilçesinde düzenlenen törenle belediyelerin ilgili personelleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üreticiler katıldı. “ÜRÜNLERİNİZ BOL GELİRLERİNİZ BEREKETLİ OLSUN” Törende açılış ve selamlama konuşması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanvekili Mustafa Eralp, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan desteklerin üreticilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, “Ürünleriniz bol gelirleriniz bereketli olsun” dedi. Haber Merkezi
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 7500 üzüm üreticisine yüzde 100 hibe ile 7500 top üzüm sergi örtüsü teslimi devam ediyor. Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde düzenlenen törenle Gölmarmara ilçesindeki 500 üreticiye, Akhisar ilçesindeki 150 üreticiye toplamda 650 top üzüm sergi örtüsü teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi kırsal kalkınmanın sağlanması, üreticilerin daha çok üretip daha çok kazanması, gelirlerinin artması amacıyla desteklerini tüm hızıyla sürdürüyor. 

YÜZDE 100 HİBE DESTEĞİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kırsala yönelik daha önce yapılan zeytin kasası, üzüm sepeti, meyve fidanı gibi desteklemelerin yanında il genelindeki 7500 üzüm üreticisine yüzde 100 hibe desteği ile 7500 top üzüm sergi örtüsünün dağıtım törenleri devam ediyor. Gölmarmara ve Akhisar ilçelerinde düzenlenen törenle toplamda 650 üreticiye 650 top üzüm sergi örtüsü teslim edildi. Gölmarmara ve Akhisar ilçesinde düzenlenen törenle belediyelerin ilgili personelleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üreticiler katıldı.

“ÜRÜNLERİNİZ BOL GELİRLERİNİZ BEREKETLİ OLSUN”

Törende açılış ve selamlama konuşması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanvekili Mustafa Eralp, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan desteklerin üreticilere hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, “Ürünleriniz bol gelirleriniz bereketli olsun” dedi. Haber Merkezi

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.