CAFE 236 LOUNGE BU HAFTA SONUNA DA DAMGA VURDU

MANİSA GÜNDEMİ 13.06.2023 - 11:45, Güncelleme: 13.06.2023 - 12:33
 

CAFE 236 LOUNGE BU HAFTA SONUNA DA DAMGA VURDU

Manisa’nın en çok tercih edilen mekânlarından biri olan Cafe 236 Lounge, havaların güzelleşmesi ile keyifli atmosferinde aileleri konuk etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu çam ağaçlarının altında yüzlerce aileyi ağırlayan Cafe 236 Lounge’da keyifli anlar yaşandı.
TINAZTEPE ÜNİVERSİTESİ AİLESİ CAFE 236'YI TERCİH ETTİ Hafta sonunda güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Tınaztepe Üniversitesi ailesi Cafe 236'yı tercih etti. Cafe 236'nın zengin kahvaltı programı ile güne başlayan Tınaztepe Üniversitesi ailesi günün ilerleyen saatlerinde Macera Parkı'nın tadını çıkardılar. Çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Tınaztepe ailesi en kısa sürede tekrardan Cafe 236'ya gelerek, güzel havanın tadını çıkarmak istediklerini söylediler. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Ofis Home ekibi de kahvaltı programında Tınaztepe Üniversitesi ailesine eşlik etti. DOĞUM GÜNLERİNİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: CAFE 236 LOUNGE Doğum günleri için ailelerin vazgeçilmez yeri olan Cafe 236 Lounge yapılan etkinliklerle misafirlerini memnun etti. Doğum günü organizasyonları ile heyecanlı bir hafta sonu geçiren Cafe 236'da Erdoğan'ın yaş günü yapılan programla doyasıya kutlandı. Arkadaşlarıyla doğum günü partisinin keyfini çıkaran Erdoğan, 8 yaşına bastı. Melis ve ailesi de doğum günü partisi için Cafe 236'yı tercih etti. Arkadaşları ile eğlenceli vakit geçiren çocuklarımızın aileleri de keyifli sohbet ortamında haftanın yorgunluğunu attı. MİNİK ÖĞRENCİLER GÜZEL HAVADA BULUŞTU Keyifli oyun parkurları ve macera parkı ile çocukların en sevdiği alan olan Cafe 236’yı tercih eden Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri ve velileri çok mutluydu. Çam ağaçlarının altında kahvaltı yapan anneler, çocuklarının güvenli oyun alanındaki eğlencesini keyifle izledi. MUSA AKAR
Manisa’nın en çok tercih edilen mekânlarından biri olan Cafe 236 Lounge, havaların güzelleşmesi ile keyifli atmosferinde aileleri konuk etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu çam ağaçlarının altında yüzlerce aileyi ağırlayan Cafe 236 Lounge’da keyifli anlar yaşandı.

TINAZTEPE ÜNİVERSİTESİ AİLESİ CAFE 236'YI TERCİH ETTİ

Hafta sonunda güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Tınaztepe Üniversitesi ailesi Cafe 236'yı tercih etti. Cafe 236'nın zengin kahvaltı programı ile güne başlayan Tınaztepe Üniversitesi ailesi günün ilerleyen saatlerinde Macera Parkı'nın tadını çıkardılar. Çok güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Tınaztepe ailesi en kısa sürede tekrardan Cafe 236'ya gelerek, güzel havanın tadını çıkarmak istediklerini söylediler. Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve Ofis Home ekibi de kahvaltı programında Tınaztepe Üniversitesi ailesine eşlik etti.

DOĞUM GÜNLERİNİN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ: CAFE 236 LOUNGE

Doğum günleri için ailelerin vazgeçilmez yeri olan Cafe 236 Lounge yapılan etkinliklerle misafirlerini memnun etti. Doğum günü organizasyonları ile heyecanlı bir hafta sonu geçiren Cafe 236'da Erdoğan'ın yaş günü yapılan programla doyasıya kutlandı. Arkadaşlarıyla doğum günü partisinin keyfini çıkaran Erdoğan, 8 yaşına bastı. Melis ve ailesi de doğum günü partisi için Cafe 236'yı tercih etti. Arkadaşları ile eğlenceli vakit geçiren çocuklarımızın aileleri de keyifli sohbet ortamında haftanın yorgunluğunu attı.

MİNİK ÖĞRENCİLER GÜZEL HAVADA BULUŞTU

Keyifli oyun parkurları ve macera parkı ile çocukların en sevdiği alan olan Cafe 236’yı tercih eden Hacırahmanlı Atatürk Mehmet Otan İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri ve velileri çok mutluydu. Çam ağaçlarının altında kahvaltı yapan anneler, çocuklarının güvenli oyun alanındaki eğlencesini keyifle izledi. MUSA AKAR

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.